Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bond míří do Afriky


ikona
Mr. Hlad
pierce brosnan
Pierce Brosnan chystá ambiciózní drama 

Když Pierce Brosnan odevzdal své povolení zabíjet a skončil s rolí Jamese Bonda, jeho kariéru to trošku zasáhlo, o tom žádná. Jediný Sean Connery se dokázal vyhrabat ze stínu Bondovek, Roger Moore, George Lazenby nebo Timothy Dalton takové štěstí neměli. Pierce Brosnan to zvládl tak napůl. Bez problémů dostává role v jiných a často i zajímavých filmech, ale prostě už to není zdaleka taková hvězda, jako když zachraňoval svět před magory, co ho chtěli ovládnout.

Teď se upsal celkem zajímavě vypadajícímu dramatu s názvem The House Gun. Děj by se měl odehrávat v Jihoafrické republice v době, kdy je sice apartheid už minulostí, rasové napětí však pořád visí ve vzduchu. Brosnan by si měl zahrát člena bohaté a významné rodiny, jehož syn je obviněn z vraždy a musí před soud. Tatík se proto rozhodne najmout nejlepšího právníka v okolí. A to je černoch. Syna hlavního hrdiny si zahraje Chace Crawford, kdo se postaví za kameru nebo napíše scénář, to zatím bohužel nevíme. The House Gun však bude adaptací knihy, kterou napsala držitelka Nobelovy ceny Nadine Gordimer, takže co se příběhu týče, nejspíš mají tvůrci v ruce solidní materiál.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace