Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #92 o Vaderovi a výhružkách


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Vyrazíte si letos do Disneylandu? Jaké filmy točí Baz Luhrmann? Jak se máte chovat v kině? A umíte lidem správně vyhrožovat?  

Výplach na 105%

Výhružka týdne
Každý se občas dostane do situace, kdy chce jasně protivníkovi naznačit, že končí legrace. A ještě před tím, než dojde na kopance mezi nohy a bušení půllitrem po hlavě, musí přijít na řadu výhružky. Obyčejné "zabiju tě" nebo Civalovo oblíbené "poslední, co ve svým životě ucítíš, bude můj smradlavej dech" někdy zabrat nemusí a ve stresové situaci, kdy člověka od potenciální nakládačky dělí jen zlomky vteřiny, není čas na vymýšlení nových a stylových hrozeb. Tak tady máte sto těch nejlepších, které se hodí v každé situaci.

Varování týdne
Jednu věc si ujasněme hned teď - lidé, kteří v kinech zbytečně svítí mobilem a píší si během filmu SMSky, půjdou do pekla hned po těch idiotech, kteří během promítání nahlas komentují děj a pokouší se bavit své stejně postižené kamarády. Americké kino The Alamo Drafthouse nedávno vyvedlo ze sálu ženu, která si psala zprávy a rušila světlem z mobilu ostatní diváky. Uražená dáma se rozhodla stěžovat si na vedení. A vedení reagovalo tím, že její naštvaný telefonát teď pouští před každým filmem, aby i těm největším tupcům došlo, že tohle se v kině fakt nedělá. Palec nahoru.

Režisér týdne
Pár videí ze série „Films of...“ už jsme tu měli. David Fincher a Christopher Nolan teď dostávají parťáka v podobě Baze Luhrmanna. Jeho jméno možná není mezi lidmi tak známé, avšak filmy, které točí, jsou vizuálně nadupané natolik, že člověku až dochází superlativy, když o nich mluví. Moulin Rouge!, Romeo a Julie a konec konců i ta Austrálie byly hodně zajímavé věci, takže pokud Luhrmanna neznáte a rádi byste se s ním seznámili, nebo si jen chcete připomenout jeho pecky, klikejte sem.

Hra týdne
Vedle aktuálních X-Menů se z comicsových hrdinů těší nejlepší péči pravděpodobně Batman. Christopher Nolan svou trilogii uzavře příští léto s The Dark Knigh Rises, ale zajímavé věci se dějí i na herní scéně. Batmanovská hra s podtitule Arkham Asylum byla dostatečným důvodem na to, aby člověk zapomněl na předsudky, že hry jsou jen pro děcka a letos se chystá pokračování s názvem Arkham City, v němž se Batman vydá do části města, kde neexistuje zákon a vládnou tam magoři. A vypadá to opět božsky. Navíc si budeme moci zahrát i za Catwoman.

Vyhazov týdne
Člověk si může založit kariéru na čemkoliv. Třeba na tom, že stráví pár týdnů v posilovně a pak si ve správném filmu ve správný čas svlékne tričko. Taylor Lautner to udělal, a tak je z něj hvězda. Zatím sice nenatočil nic, čím by to prokázal, ale říká to spousta lidí (především dívky, 12-16 let), takže to asi bude pravda. I hvězda ale může mít problémy. Jeho PR měla na starost Robin Baum a nejspíš dělala dobrou práci, po pár měsících však vzájemná spolupráce skončila. Proč? Kvůli Danielu Lautnerovi. Tatík je podle všeho pako, které ví všechno nejlíp a nenechá profíky dělat jejich práci. Takoví lidé často zničí kariéry svých dětí. V tomhle případě v to můžeme jen doufat.

Výlet týdne
Léto je tady, takže fofrem vyrazte na nějaký ten výlet. Pokud netušíte kam, doporučujeme Disneyland. Možná, že už se na Mickey Mouse a Donalda cítíte trochu staří, ale nedávno v něm byla otevřena nová atrakce na téma Star Wars, což je snad dobrý důvod pro návštěvu. A kdyby bylo náhodou plno, určitě se najde spousta jiných možností, jak se tam pobavit. Darth Vader o tom ví svoje.

Loupež týdne
Někteří filmaři to nemají snadné. Stačí natočit něco, co inspiruje nějakého magora k trestnému činu, a mají o problémy postaráno. Na Takové normální zabijáky Olivera Stona házeli vinu skuteční vrazi, Wes Craven byl nařčen z toho, že někdo vraždil po zhlédnutí Vřískotu a kvůli Matrixu zkoušel kdysi nějaký magor uskakovat před metrem. V Chicagu teď proběhla bankovní loupež, při níž byli lupiči převlečeni za jeptišky. Stejně jako hrdinové loňského krimi dramatu Město. Režisér a hlavní herecká hvězda Ben Affleck je zatím mimo podezření.

Casting týdne
Comicsový hrdina Luke Cage se na plátna kin chystá už pár let. Pro věci neznalé čtenáře jde o superdrsného černošského borce, který bere své poslání trošku jinak než jeho kolegové. Je to totiž superhrina, kterého si můžete najmout a on za vás vyřeší jakýkoliv problém. Zatím není jisté, kdy se Luke Cage začne natáčet ani kdo v něm bude hrát, ale herec z reklamy na voňavky Old Spice Isaiah Mustafa by roli evidentně hodně chtěl. A tak natočil promo, ve kterém se jako Luke Cage představuje producentům. Nevypadá to špatně, ale Mustafa je pro diváky podobné lákadlo, jako třeba KarelR, takže moc nevěříme, že to vyjde. Snaha se však cení

Píseň týdne
Já vždycky říkal, že ti geeci mají strašně moc volného času a pak dělají kraviny. Představte si  celkem normálně vypadajícího mladého muže, který se doma převlékne za Magneta. Máte? OK. A pak si ho představte, jak v kostýmu hlavního x-menovského padoucha hraje na kytaru. Hotovo? Jdeme dál. Teď si k tomu přidejte předělaný text od Lady Gaga. na x-menovské téma Pokud vám nevybouchnul mozek, klikněte si sem, ať to celé vidíte v akci. Konec světa se blíží.

Duel týdne
Výsledek minulého duelu se dal celkem očekávat. Westernový Clint Eastwood je pro vás mnohem větší borec než John Wayne. Ani nemá smysl počítat, jak moc velkou nakládačku druhý jmenovaný dostal.

Dnes se podíváme na Transformery. Třetí díl bude mít premiéru už za pár dní, pro Michaela Baye a Shiu LaBeoufa bude ale poslední. Pokud tedy nedostanou fakt hodně tučný šek. Myslíte, že by bylo dobré sérii s jejich odchodem ukončit, nebo má studio hledat na místo režiséra a hlavní herecké hvězdy náhradu? Pište ANO pro ukončení nebo NE pro pokračování do předmětu a do textu uveďte důvody. A klidně i jména náhradníků, kteří by se vám líbili.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (33)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace