Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trollové míří do Ameriky


ikona
Mr. Hlad
chris columbus
Skandinávská pecka dostane hollywoodského bratříčka 

Sakra to je fofr. Loňská hororová komedie Troll Hunter možná není dokonalý film, ale na druhou stranu symbolizuje přesně to, co máme na filmovém světě rádi. Parta Norů se sebrala a za malé peníze vytvořila tak trochu trhlý film, který má sice svoje chyby, ale zároveň ukazuje, že i s malými prostředky lze natočit devadesát minut originální a zábavné podívané, u niž člověk rád některé nedostatky přehlédne. Nadšení a nápady jsou zkrátka někdy víc než peníze. Příběh party kamarádů, kteří se vydají zjistit pravdu o skandinávských Trollech, zaujal zámořská studia opravdu hodně a bylo jen otázkou času, kdy se dočkáme remaku. A je to tady.

Americkou verzi Troll Huntera bude pro studio 1492 Pictures produkovat Chris Columbus, člověk, který má za sebou třeba Harryho Pottera nebo Percyho Jacksona, takže žádný troškař, což paradoxně člověka nutí přemýšlet o tom, jak si poradí s filmem, který jde ve stopách Záhady Blair Witch. Jen je u toho víc srandy. Na druhou stranu Columbus napsal třeba i scénář k prvním Gremlins, takže smysl pro kombinaci hororu a komedie určitě má. Ale přeci jenom by to chtělo možná ještě pár let vydržet, než se začne pracovat na remaku. Když navíc Chris Columbus prohlásí něco ve smyslu, že "Troll Hunter byl jak divoká jízda na horské dráze. Něco podobného americké publikum ještě nikdy nevidělo a my mu chceme tento zážitek dopřát", snad i idiota napadne, že by bylo celkem logické pustit film do širší distribuce. Ale co, tohle je Hollywood. Ten nemusí dávat smysl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace