Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Tupaca k boxujícímu Eminemovi


ikona
st39.6
Eminem se vrací do filmu. Opět v roli outsidera, tentokrát boxerského. 

Antoine Fuqua za sebou má pár průšvihů (zdravíme Krále Artuše), avšak minimálně kriminálky mu jdou dobře a v akci je jak ryba ve vodě. Posledních několik měsíců se ale mluvilo o tom, že si poodskočí k trochu jinému žánru, konkrétně k biografii. Před dlouho chystaným filmem o legendráním raperovi a trochuherci Tupacovi teď ale pravděpodobně dostane přednost raper jiný: Eminem.

Eminem je ohledně filmů velice vybíravý (ostatně krom camea ve Funny People byl vidět jen v 8 Mile) a tak se dá pochopit, proč mu Fuqua dává přednost před Tupacem. Tupac je mrtvý a nikam neuteče, Marshall Mathers si ale nedávno prošel očistou, vydal pár nových alb a je opět na vrcholu popularity. Před tím si musel projít peklem a odvykačkou, jinými slovy: sáhnul si na dno.

Fuqua chce prvky Eminemova života použít (a využít), proto by Southpaw, o jehož přípravách se teď spekuluje, mělo částečně být něco jako nedoslovné pokračování 8 Mile (které také bylo odrazem hudebníkovy kariéry). Film má vyprávět o boxerovi, který si - překvapivě - musel sáhnout na dno, než se opět dostal na vrchol.

Představa relativně drobného Matherse jakožto boxera možná nezní příliš lákavě, i tady by ale mělo jít o outsidera - ostatně hlavní hrdina je levák, což v boxu moc vídané není. Fuqua by se rád svezl na úspěchu Fightera a ačkoliv zatím není nic jisté, logicky by měl začít točit co nejdříve. Čert ví, jestli Mathers zase nezačne něco brát a čert ví, jak dlouho budou diváky boxerská dramata zajímat. Obligátní otázkou teď zůstává: Bude Eminem v roli boxera zajímat vás?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace