Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #91 o ňadrech a údech


ikona
st39.6
víkendový výplach
O nahých ženských, X-Menech, Vetřelcích a podivných videích 

Výplachem ku zdraví!

Trailer století

Kdepak, na tohle jeden týden nestačí. Tahle ukázka totiž změní skoro všechno, co jste si mysleli o nové trilogii Hvězdných válek. Nebudet tomu věřit, George Lucas je ale nenatočil. Kdepak. V osmdesátých letech ho unesli a celou novou trilogii má na svědomí jeho dvojník. Jenže teď se pravý Lucas dostal ven a hodlá se pomstít. Každému. Tohle nemá cenu rozebírat, to musíte vidět a všechny ty filmové odkazy a skvělé forky si užít na vlastní bulvy. Protože George Lucas vrací úder!

Prsa týdne

Ani ne za dva týdny si v Americe odbude kinopremiéru jedna z největších a nejdražších comicsáren všech dob: Green Lantern. Warneři s její propagací začali dost špatně, ostatně všichni vzpomínáme na rozpačitý první trailer. Z prvního kopnutí do warlat se ale studio oklepalo a teď nám servíruje jeden nadupaný klip za druhým. Co když to ale nebude stačit? V marketingovém oddělení jsou právem k smrti vyděšení. Proto je do reklamní kampaně potřeba povolat fígl, na který na rozdíl od Američanů čeští filmaři už dávno přišli: prsa. Čirou náhodou se tak dva týdny před premiérou (ta naše je o dva měsíce posunutá) objevily uniklé fotky nahé Blake Lively. Tahle třiadvacítka má pěkné všechno, a tak její hambaté obrázky prosvištěly internetem rychlostí nadopovaného blesku. Blake je sice označila za fake, ale to jí nikdo nežere. Jelikož my takové sprosťárny nesdílíme (my se na ně jen díváme), musíte si nahou herečku najít sami. Ale on to není zas takový problém.

Filosofická otázka týdne

Teď si zabrnkáme na trochu vážnější notu, u comicsáren ale zůstaneme. Studenty a profesory na Emory university totiž při sledování Vaughnových X-Men napadlo, jestli podobné "nadlidi" dokáže vytvořit současná věda. A došli k šokujícím závěrům: nejen, že nic takového genetika neumožňuje, ale podobná mutace navíc není ani trochu možná. Zatímco příroda v tomhle směru dovede velmi málo, lidé dokážou pomocí vědy vytvořit alespoň fluoreskujícího člověka. Některým by se to asi šiklo při cestě z hospody, jinak je to ale naprosto zbytečná funkce. A vůbec, byla by "tvorba" takového mutanta etická? Tohle čtyřminutové video krom toho, že naprosto zdiskredituje veškerou práci Stana Lee (a já si vždycky myslel, že jsou comicsy postavené na reálných základech a vědecky ověřených faktech!), se na podobnou otázku pokusí odpovědět.

Otvírák týdne

Stalo se to každém. V ruce vychlazená láhev dobrého piva a na konci jeho hrdla věčný nepřítel všech alkoholiků: zátka. Svět je sice jeden velký otvírák, pokud ale zrovna netušíte, jak otevřít pivo o jiné pivo, o rantl, nebo jak ho "odemknout" o vlastní klíče, asi budete potřebovat tu samou pomůcku, kterou k tomu používá většina obyčejných smrtelníků: otvírák. Máme pro vás tip na jeden uber-stylový. ThinkGeek prodávají za pouhých $17 (takže se vejdete pod celní limit) ultimátní otvírák pro fanoušky Star Wars. Je totiž ve tvaru světelného meče, konkrétně se jedná o miniaturní repliku toho Lukeova. Jak říká Obi Wan, "Your father wanted you to have this when you were old enough". Vtipálek.

Herní teaser týdne

Zlaté časy on-line pařeb Vetřelců vs. Predátorů už jsou dávno pryč, Vetřelci ale patří k tomu šmejdu z vesmíru, kterého se jen tak nezbavíte. A to je dobře. První ukázka na Aliens: Colonial Marines toho sice moc neukáže, atmosféra z ní ale doslova sálá a tak to vypadá, že před sebou máme pořádnou vesmírnou řežbu s jedním z nejsilnějších nepřátel, jaké kdy sci-fi poznalo. Ve hře, jak už její název napovídá, se ocitnete v kůži mariňáků, kteří podnikli výsadek na vetřelci okpuovanou základnu. Od tak bláznivé mise se dá čekat jediné: masakr.

Stop-motion týdne

Jak by dopadla epická bitva Michaela Jacksona a mistra Beana? Na otázku, která vrtá lidem hlavou odnepaměti, se pokusil odpovědět Patrick Boivin, který tyhle dva pošuky postavil proti sobě v tanečním pseudo-souboji. Je to podivný námět a ještě podivněji vypadá, když ho člověk sleduje. Ale pro dobro lidstva je potřeba konečně najít odpověď. Takže: Kdo s koho?

Puntičkář týdne

Terrence Malick si se svými filmy dává sakra na čas. Nikdo se na něj ale nezlobí, protože je z nich většinou zážitek na celý život. Režisér si to asi uvědomuje, a tak dělá všechno pro to, aby jeho umělecké dílo bylo reprodukováno přesně podle jeho představ. Osobně proto obeslal všechny promítače, v jejichž sálech momentálně Strom života v rámci omezené premiéry běží, a přesně je instruuje, jak mají svá udělátka nastavit. Poměr stran v 1.85:1 je samozřejmostí, ale Malick má také jasnou představu o nastavení faderu na Dolby a DTS systémech (standardně je to 7, Malick si říká o 7.5 nebo dokonce 7.7), samozřejmě má být zhasnuto hned před prvním framem (film totiž nemá otevírací titulky) a lampy musejí být nastaveny na 5700 stupnů kelvina a "foot lambert" na Standard 14. Co to znamená, se mě neptejte. Jen doufejte, že si tyhle instrukce přečtou i čeští kinaři. Při pohledu na současné projekce je to docela potřeba.

Údy týdne

Jak vypadají nejslavnější filmové končetiny? Zkoušeli jste se nad něčím takovým zamyslet? Pokud ne, nic se neděje, internet je očividně plný o něco větších magorů, než jste vy. My díky tomu můžeme provětrat své filmové znalosti. Jestlipak podle tohoto obrázku uhodnete, která ruka komu patří? Dole sice máte vysvětlivky, ale schválně zkuste nejdříve hádat bez jejich přečtení. A nebojte, nikdo se vám nebude smát, když geekoidně uhodnete všechny. Tedy doufám, já to radši nepřiznal. Vždyť ono je to strašně snadné.

Trailerový remix týdne

Ke Green Lanternovi se dneska ještě vrátíme. Eclectic Method totiž vzali trailer na nazelenalý letní blockbuster a zremixovali ho do tanečního něčeho. Možná to nezní úplně lákavě, věřte ale, že podívaná je to přinejmenším zajímavá. Čeho všechno se dneska při dobrém střihu obrazu a zvuku dá dosáhnout, je neuvěřitelné.

Duel týdne
Minule jste se tedy s nápady moc nepředvedli. Hlavní roli v adaptaci kultovní anime Akira by podle vás mohli hrát Justin Long nebo třeba Joseph Gordon-Levitt, ale další nápady nebyly. Tak si dáme klasický duel. A tentokrát westernový. Jednoduše chceme vědět, který z westernových klasiků je vám blíž. Bude to John Wayne nebo Clint Eastwood? Jako vždy uveďte důvody do textu a jméno favorita napište do předmětu. A zkuste se držet jen žánru a jen herectví, na Eastwoodovy režijní počiny a Drsného Harryho dojde jindy.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (35)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace