Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mechanik nebo Bouchač? Vyberte název pro Stathama!


ikona
Cival
Domácí distributor si nechá od uživatelů MovieZone poradit s českým názvem. Tak vybírejte a vymýšlejte! 

Naštval vás někdy český překlad zahraničního filmu? Nechcete se už dočkat dalšího zmateného názvu z rodu Počátku nebo Sám doma a bohatý? Můžete sami přidat ruku k dílu a vykoumat něco, co filmového fandu spíš potěší.

Jak na to? Zhruba za dva měsíce, přesněji 21. července uvede společnost Film Europe do kin akční snímek The Mechanic s Jasonem Stathamem v hlavní roli. Rádi by nechali naše návštěvníky rozhodnout, jaký název by film měl mít. Na trailer se můžete podívat tady, synopse je dole pod anketou.

Můžete buď vybrat z některých návrhů distributora v anketě. Anebo do diskuze připište vlastní nápad. A pak už se možná můžete těšit na „svůj“ název filmu na plakátech ve vašem oblíbeném kině!

!! ANKETA ZDE !!

„Pracovní synopse“ snímku The Mechanic:

Arthur Bishop je “mechanik” – elitní zabiják s unikátním talentem pro čisté odklízení cílů. Je to práce, která vyžaduje profesionální přesnost a absolutní nestrannost… a Bishop je ten nejlepší. Když však zabijí jeho rádce a kamaráda Harryho, Bishop ztrácí jednu ze svých předností - nezaujatost. Další úkol tak přichází od něj samého: zodpovědní budou pykat! Jeho mise se však zkomplikuje, když se Harryho syn, Steve, k němu přidá se stejnou touhou po pomstě a s odhodláním přiučit se Bishopovu řemeslu. Mechanik jel vždy jen sám na sebe, ale nemůže se obrátit zády k Harryho synovi. Metodický nájemný vrah zavede impulzivního studenta do hloubi svého světa a smrtelné partnerství je zpečetěno.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace