Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bond vládne internetu


ikona
KarelR
daniel craigdavid fincher
Takový plakát nás zase dlouho nečeká. 

Pokud pomineme to, že měl Odpor českou premiéru až v dubnu 2009, neviděli jsme Daniela Craiga v kinech dobré tři roky. Co celou tu dobu dělal? Čekal na další bondovku a mezitím si pečlivě vybíral projekty, ve kterých se před ní objeví. A vybíral sakra dobře.

Za dva měsíce dorazí do kin drsná westernová sci-fi Kovbojové a vetřelci, s níž se bude režisér Iron Manů Jon Favreau snažit dokázat, že zvládne i méně tradiční comicsovou adaptaci. Kampaň tohohle zajímavého žánrového mixu je v plném proudu a pomalu se přechází od trailerů k TV spotům. Třetí udeřil včera.

Na konci září se potom Craig objeví v thrilleru Dream House, kde bude řešit nepěknou minulost nového obydlí své rodiny. A měsíc později si ho poslechneme jako obávaného piráta Reda Reckhama v Tintinových dobrodružstvích od Stevena Spielberga. To ale pořád nejsou důvody existence tohoto článku, ani jeho nadpisu.

Ty přijdou až nyní, protože se právě hýbou kupředu dva následující Craigovy filmy. O Vánocích udeří Fincherova adaptace Mužů, kteří nenávidí ženy, a těžko jste mohli minout vynikající teaser. Ten se teď konečně objevil i v HD, tím ale internetový humbuk kolem nové adaptace švédského bestselleru nekončí. Další vlnu totiž právě startuje první oficiální plakát, o jehož existenci se poslední měsíce hodně pochybovalo.

Zvěsti o tom, že se na něm vedle Craiga objeví téměř úplně nahá Mara Rooney, se zdály být až příliš šílené. Že ta milá dívenka ze Social Network bude na americkém plakátu (!) s piercingem v bradavkách a bez kalhotek? Není mož... ale je.

Odpadlí fanoušci Megan Fox už jistě zoomují a zesvětlují jako o život, takže nebudu dlouho zdržovat s poslední čerstvou zprávu. Ta se týká 23. bondovky, kterou má pod palcem Sam Mendes. Ačkoliv ještě nevíme ani ň o příběhu, názvu nebo nových tvářích v obsazení, premiéra na Britských ostrovech proběhne 26. října 2012. Zbytek světa bude následovat 9. listopadu a tou dobou snad bude Craigova kariéra o čtyři výborné filmy bohatší. Nebo alespoň o dva...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace