Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Televizní Tipy 31.5. - 6.6.2011 a MZ talk

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
No, na Kinga jsem psal už pár seminárek. Poslední na 25 stran. Načteno mám až až. Jinak Hlad opravdu četl slabší kusy. King stojí na práci s charaktery, ale hlavně na tom, co se postavám děje v hlavě. Temná věž je alfa a omega celýho Kinga, tam ten přesah čumí z každý věty. Další srdcovkou je vedlejšák od Bachmana Dlouhý pochod....tam právě postupně šílící mysl hlavního hrdiny dosáhla Everestu. Tuhle knížku jsem přečetl 3x za jeden týden a pak mi ji ukradli ve škole. No a poslední je řbitov zviřátek..a rozhodně ne kvůli bubáků, ale kvůli tomu, jak přemýšlí rodiče, tohle doporučuji opravdu všem. Smrt vlastního dítěte vyždímá opravdu každýho

Zrovna Pokoj 1408 (ale ten s původním koncem..ne teplej happy end) nebo Nadaný žák jsou totálně přehlížený věci.
203580
No, na Kinga jsem psal už pár seminárek. Poslední na 25 stran. Načteno mám až až. Jinak Hlad opravdu četl slabší kusy. King stojí na práci s charaktery, ale hlavně na tom, co se postavám děje v hlavě. Temná věž je alfa a omega celýho Kinga, tam ten přesah čumí z každý věty. Další srdcovkou je vedlejšák od Bachmana Dlouhý pochod....tam právě postupně šílící mysl hlavního hrdiny dosáhla Everestu. Tuhle knížku jsem přečetl 3x za jeden týden a pak mi ji ukradli ve škole. No a poslední je řbitov zviřátek..a rozhodně ne kvůli bubáků, ale kvůli tomu, jak přemýšlí rodiče, tohle doporučuji opravdu všem. [spoiler]Smrt vlastního dítěte vyždímá opravdu každýho[/spoiler] Zrovna Pokoj 1408 ([spoiler]ale ten s původním koncem..ne teplej happy end[/spoiler]) nebo Nadaný žák jsou totálně přehlížený věci.
0 0
reagovat

popiku nejsi sám

Taky se mi Pavučina snů líbila, ale už je to dávno a ještě jsem se o filmy nezajímal. Ale je fakt, že ty ufoni vypadaj jako jezdící výkaly
203577
Taky se mi Pavučina snů líbila, ale už je to dávno a ještě jsem se o filmy nezajímal. Ale je fakt, že ty ufoni vypadaj jako jezdící výkaly
popiku nejsi sám
0 0
reagovat
Moc pěkný pokec o Stevovi. :) Jinak u Temné věže to zatím vypadá tak, že budou tři filmy a mezi nima seriál. Howard má stále režírovat, jen z nedostatku prachů pro letošek se přesová natáčení na příští rok. Každopádně pořád se prý jedná.
203576
Moc pěkný pokec o Stevovi. :) Jinak u Temné věže to zatím vypadá tak, že budou tři filmy a mezi nima seriál. Howard má stále režírovat, jen z nedostatku prachů pro letošek se přesová natáčení na příští rok. Každopádně pořád se prý jedná.
0 0
reagovat
Minulý týden jsem byl v pokušení koupit si Misery nechce zemřít. Tento týden už nepromrhám.:+
203573
Minulý týden jsem byl v pokušení koupit si Misery nechce zemřít. Tento týden už nepromrhám.*:+*
0 0
reagovat

popik

Asi jsem divnej, ale mě se Pavučina snů líbí, jsou tam dobrý hlášky...hlavně(Jason Lee),dobří herci a řekněme prvních 30-45minut je docela napínavejch, než se začne mávat digi trikama...8)
203570
Asi jsem divnej, ale mě se Pavučina snů líbí, jsou tam dobrý hlášky...hlavně(Jason Lee),dobří herci a řekněme prvních 30-45minut je docela napínavejch, než se začne mávat digi trikama...*8)*
popik
0 0
reagovat
:D .tak to byla takova povrchní krátká....myslím že nám musíte být hrozně vděčný...:D jako uhráli jste to dost elegantně :+
203567
*:D* .tak to byla takova povrchní krátká....myslím že nám musíte být hrozně vděčný...*:D* jako uhráli jste to dost elegantně *:+*
0 0
reagovat
Od Kinga mám nejraději TO, to je komplexní knížka, který mě fakt uchvátila, i když má přes 1000 stran :D. Neví se něco víc o tom, jak to dopadlo s tou nabídkou na režii úvodního dílu 2. série Walking Dead?
203562
Od Kinga mám nejraději TO, to je komplexní knížka, který mě fakt uchvátila, i když má přes 1000 stran *:D*. Neví se něco víc o tom, jak to dopadlo s tou nabídkou na režii úvodního dílu 2. série Walking Dead?
0 0
reagovat
Tak podle mého (knihou zkaženého) pohledu je lepší ona novější verze Osvícení. Nic proti Kubrikovi, ale jeho původní Shining mi prostě nějak nesednul.

Co se ostatních filmů týče, Pet Sematary (Hřbitov domácích zvířátek) považuji za jednu z nejlepších adaptací Kingových hororových děl. Film To zas za jednu z nejhorších. Napůl cesty mezi nadšením a zklamáním u mě zůstává málo známý Obchodník s hrůzou (podle knihy Nezbytné věci).

Jinak, co se Carrie týče, byly natočeny dvě filmové verze. Ta novější (z roku 2002) je televizní. Finální destrukce je tam fakticky povedená, ale dost možná to je jen jeden z mála plusů, který na tomto hororu naleznete.

203561
Tak podle mého (knihou zkaženého) pohledu je lepší ona novější verze Osvícení. Nic proti Kubrikovi, ale jeho původní Shining mi prostě nějak nesednul. Co se ostatních filmů týče, Pet Sematary (Hřbitov domácích zvířátek) považuji za jednu z nejlepších adaptací Kingových hororových děl. Film To zas za jednu z nejhorších. Napůl cesty mezi nadšením a zklamáním u mě zůstává málo známý Obchodník s hrůzou (podle knihy Nezbytné věci). Jinak, co se Carrie týče, byly natočeny dvě filmové verze. Ta novější (z roku 2002) je televizní. Finální destrukce je tam fakticky povedená, ale dost možná to je jen jeden z mála plusů, který na tomto hororu naleznete.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se