Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 20/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Koho uvidíme v Total Recall místo Arnolda? Kde všude se dá krást? A jaký je nejnovější plán superpadouchů?  

Vedle Colina Farrella se v nové verzi Total Recall objeví i Kate Beckinsale, Jessica Biel nebo Bill Nighy. Vin Diesel tvrdí, že třetí Riddick by se mohl začít točit v létě a mohlo by jít o eRko. Josh Randor z Jak jsem poznal vaši matku bude mít k ruce ve svém dalším filmu Liberal Arts Richarda Jenkinse. Další komedie o výměně těl se bude jmenovat Furry Friday, jejími hrdiny však budou pes a kočka. V Hobbitovi uvidíme i Stephena Frye. Franka Martina si v televizní verzi Kurýra zahraje nepříliš známý Chris Vance. Emma Roberts, Chris Messina a Ari Gaynor se přidají k Andymu Sambergovi a Rashidě Jones v komedii Celeste and Jill Forever. Údajně se pracuje na remaku kultovního hororu Briana De Palmy a Stephena Kinga Carrie, o roli si řekla Megan Fox. Tommy Lee Jones, Meryl Streep a Steve Carell se objeví v komedii o manželských problémech Great Hope Springs.

Režisér prvního SWAT Clark Johnson chystá černou komedii Fortune, v níž se střetnou cesty hned několika lidí, co mají problémy se zákonem. Hrají Heather Graham, Kim Basinger nebo Jason Patrick. Potenciální režisér druhého Wolverina a tvůrce Elitní jednotky Jose Padilha plánuje film thriller Tri-Border, v němž se bostonský agent musí vydat do Jižní Ameriky do oblasti, kde zuří skutečná válka mezi představiteli zákona a drogovými kartely. Scenárista Minority Report Scott Frank začal pracovat na biografii největší kouzelníka všech dob Houdini. Cary Fukunaga plánuje zlodějský film ve stylu Tuctu špinavců zasazení do doby občanské války No Blood, No Guts, No Glory. Režisér oscarové a „skoročeské“ romance Once chystá duchařský horor The Rafters. Další z mnoha možných projektů Darrena Aronofského, je prý Mojžíš. Prý sakra zajímavý režisér Nacho Vigalondo by mohl točit adaptaci comicsu Marka Millara Supercrooks, v níž se parta comicsových zloduchů sebere a zdrhne dělat bordel do Evropy, protože tam nejsou žádní maskovaní hrdinové.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace