Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Velká mořská víla?


ikona
Mr. Hlad
disney
Pohádková klasika dostane dospělejší kabát 

Hollywood si našel novou zábavu. Předělává klasické pohádky a dělá z nich temné thrillery pro dospělé diváky. S Červenou Karkulkou to byl sice trochu krok vedle, na příští rok se však chystají rovnou dvě drsnější verze Sněhurky. Snow White připravuje vizuální mág a nepříliš přesvědčivý vypravěč Tarsem Singh a uvidíme v ní Julii Roberts, Armieho Hammera nebo Lilly Collins. Konkurenční Snow White and the Huntsman má zase Charlize Theron, Kristen Stewart a Chrise Hemswortha. A vypadá to, že podobně dospělácký osud čeká i další pohádkovou klasiku. Plánuje se totiž adaptace románu Mermaid: A Twist on the Classic Tale.

Ano, půjde o novou verzi pohádky Malá mořská víla. Děj by se měl do značné míry držet předlohy, krásného prince zachrání před utopením mořská panna a zamiluje se do něj. Po princovi však touží i královská dcera ze sousední říše, která by ráda sňatkem zabránila válce dvou království. Někdo jednoduše musí skončit se zlomeným srdcem a parádní depkou. I když jde původně o pohádkový příběh, rozhodně je v něm dost potenciálu na velkou a osudovou love story. Film bude produkovat Tobey Maguire a za kameru zasedne Shana Feste, režisérka hudebního dramatu Country Strong, které se podívalo i na Oscary. Uvidíme, jestli tahle dospělejší variace na klasiku vyjde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace