Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #89 o hitech, svetrech a Usamovi


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak porazit Batmana? Kdo zabil Usamu? O čem si povídali Cameron a Bay? A jak vznikají filmy Jerryho Bruckheimera?  

Výplach vás má na háku 

Léto týdne
Tak je tu léto. Ten, kdo chodí do školy, se může pomalu začít těšit na dvouměsíční flákání a lidé, kteří nenávidí vedro (považuji se za samozvaného vůdce téhle skupiny) budou příštích pár týdnů trpět. Naštěstí je příjemným pravidlem, že Hollywood své největší hity přiveze do kin právě v létě. Takže pokud si chcete ujasnit, na co vyrazíte, tohle video vám k tomu pomůže.

Nářez týdne
Je to jen pár hodin, co se oficiálně spustily kamery dost možná největšího hitu příštího léta The Dark Knight Rises. Batman bude v Gothamu utíkat nejen před policií, ale také před sakra nebezpečným Banem a seznámí se i se Selinou Kyle, která má možná až příliš ráda kočky. Zkrátka to bude fofr a Batman na sobě bude muset trochu začít makat. Zatím totiž vypadá, že ho k zemi dokáže poslat každý trochu lépe rostlý pořež.

Cageovina týdne
Dělat si legraci z Nicolase Cage je už celkem unavující. Člověku ty fóry na jeho adresu prostě jednou dojdou a náhle není z čeho brát. Takže v rychlosti - Cage má doma Oscara, hrál ve Skále, Con Air nebo Tváří v tvář a byl hrozně cool, v poslední době se však objevuje ve srágorách, chová se jako idiot, má psychopatického kadeřníka a nejspíš se změrně vyhýbá dobrým scénářům. Takže povinné řeči máme za sebou a vy se můžete podívat na to, jak Nicolas Cage řídí svou kariéru.

Trailer týdne
Letošní Pixarovka Auta 2 rozhodně nevypadá jako film, na který by se měl člověk začít těšit. Pixar sice trailerové kampaně občas trochu odflákne a spoléhá jednoduše na to, že zaměstnává schopné lidi a že diváci prostě přijdou, druhá Auta však zatím působí... prostě jako dvojka, o kterou vlastně nikdo nestál. Přesto ale nejspíš pár fanoušků mají. A tihle fanoušci mají lego.

Krušné začátky týdne
A když už jsme u toho Pixaru, tak u něj ještě chvilku zůstaneme. Lee Unkrich, režisér Toy Story 3 a spolutvůrce Hledá se Nemo nebo Příšerky s. r. o. totiž slíbil, že když bude číst jeho řeči Twitteru sto tisíc lidí, vypustí na net jedno opravdu osobní a opravdu trapné video. A stalo se. Záběry pochází z roku 1987 a jsou ze soutěže Win, Lose or Draw. Ten svetr si prý Unkrich musel koupit, protože mu to nařídili producenti. Zábava s Unkrichem začíná v 10:20.

Tvůrčí proces týdne
Dělat filmy pro Jerryho Bruckheimera nejspíš není žádná sranda. Člověk musí hlídat obří rozpočty, hvězdné herce a zároveň zařídit, aby nakonec vznikl politicky korektní film pro celou rodinu. Disney nám tohohle producenta jednoduše vykastroval. Naštěstí Jerry ví, jakými lidmi se obklopit, takže pokud bude naslouchat hlasům věrných fanoušků a filmových nadšenců, může se stát, že se jednoho dne vrátí do kin ve stejně akční formě, v jaké byl před patnácti lety. Ale spíš nás čekají blockbustery o morčatech v Alcatrazu a hlavní roli bude mít Nicolas Cage.

Hrdina týdne
Usáma skončil a jeho mrtvolu teď žerou ryby někde na dně moře. Což je cool. Kdo konkrétně mu to našil do škeble, se nejspíš nikdy pořádně nedozvíme, protože tenhle člověk by nejspíš byl oslavovaný jako hrdina, ale pravděpodobně by probudil nezdravý zájem všech teroristů, kteří by si ve své buňce chtěli šplhnout a zamachrovat, že pomstili svého vůdce. Každopádně bylo by hezké, kdyby si onen voják mohl užít slávu minimálně tak jako Rob Riggle z Beng v záloze. Nějakou menší oslavu by mu určitě armáda zařídit mohla, to jako jo.

Interview týdne
Když se před kamerou sejdou James Cameron a Michael Bay, člověk by byl zvědavý, i kdyby tématem jejich konverzace mělo být kompotování meruněk. Na programu jsou naštěstí zajímavější věci. Tihle dva režisérští giganti debatují především o 3D a o Transformers 3, nemusíte se však strachovat, že by šlo o lacinou reklamu, Bay sám přiznává, že točit ve 3D nebyla žádná sranda a že se pokazilo, co mohlo a ani James Cameron tu není proto, aby se nechal poplácávat po zádech za Avatara. Chcete vědět, co si ti dva o 3D myslí a jak vidí jeho budoucnost? Tak si klikněte.

Svetr týdne
Filmy Ethan Coen|bratří Coenů nejsou úplně pro každého, ale nejspíš mohu mluvit za celou redakci, když řeknu, že Jeffrey Lebowski je náš hrdina. Dude je frajer, který si ujasnil, co je v životě důležité a na co může kašlat. V té první kategorii je bowling, v té druhé všecko ostatní. Tenhle chlapík to má zkrátka srovnané. A patnáctého května jste si mohli odnést domů kus jeho šatníků. Probíhala totiž akce legendárního svetru z filmu Big Lebowski. Za kolik přesně se prodal, to nevíme, ale očekávalo se něco mezi čtyřmi a šesti tisíci dolary. Celkem almužna za hadry, které nosila legenda, ne?

Duel týdne
V minulém duelu jsme chtěli vědět, na čí stranu byste se postavili v X-Menech. Nakonec to vypadá, že nás čte o něco víc zlých lidí než těch hodných, protože osmnáct z vás by následovalo Magneta a pouze šestnáct by šlo ve stopách Profesora X. Ne že bychom čekali, že se projevíte jako klaďáci :)

Dnes se trochu podíváme na zoubek čtvrtým Pirátům z Karibiku. Máme tu nového režiséra, Will a Elizabeth z původní trilogie jsou bůhvíkde a většina odpovědnosti teď leží na bedrech Johnnyho Deppa. Jeho kapitán Jack Sparrow však už ve druhém a třetím díle často spíš otravoval než bavil. Nás by tedy zajímalo, co si o něm myslíte teď. Dokáže Jack Sparrow sám utáhnout film, nebo jste jeho šaškování měli u čtyřky po půl hodině plné zuby? ANO nebo NE piště do předmětu a do textu napište důvody.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace