Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Matthew McConaughey na romance kašle


ikona
Mr. Hlad
tobey maguire
Začne tenhle talentovaný herec zase točit dobré filmy?  

Matthew McConaughey pěkně vytřel všem kritikům zrak. Před deseti lety to byl talentovaný herec, ale zdálo se, že raději bude o přízeň diváků bojovat v pitomoučkých romantických komediích, kde nemusí nosit tričko. Na ambiciózní a zajímavé kousky jako Čas zabíjet nebo Amistad se jednoduše zapomnělo, protože z McConaugheyho se stalo synonymeum průměrných romantických komedií. Letos ale natočil chválené právnické drama The Lincoln Lawyer a dokázal, že v něm přeci jenom ještě možná nějaký talent zbyl. Brzy bychom ho navíc měli vidět v thrilleru žánrového klasika Williama Friedkina Killer Joe a pokud zvládne i tohle, můžeme McConaugheyho přivítat zpátky mezi herci, jejichž kariéru stojí za to sledovat.

A i kdyby ne, zdá se, že na chvilku by s otravnými romantickými komediemi mohl být konec. Matthew McConaughey se totiž objeví v adaptaci knihy The Paperboy. Zahraje si tu novináře z Miami, který se rozhodne vrátit do svého rodného města, protože mu něco zatraceně smrdí na podivném případu muže, jenž čeká na nejvyšší trest v cele smrti. Doma ho ale čekají i další problémy a ten největší je místní kráska. Vedle McConaugheyho uvidíme třeba i Tobeyho Maguira, Sofii Vergaru nebo Zaca Efrona. The Paperboy byl dlouho připravovaným projektem Pedra Almodovara, nakonec ho však na režijní sesli nahradí Lee Daniels, jenž natočil oscarové drama Precious. Uvidíme, co z toho nakonec vyleze, ale na první pohled to vypadá docela zajímavě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace