Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #88 o pirátech a alkoholicích


ikona
KarelR
víkendový výplach
Co kdyby filmové plakáty nelhaly? Po jakém dortu nebudete toužit? A je Jack Sparrow ještě cool? 

Pravidelná nedělní dávka zajímavostí je tady.

Film týdne
Možná trochu přehnané označení, 25 minut dlouhý snímek Successfull Alcoholics ale určitě stojí za pozornost. Lizzy Caplan (To byl zítra flám) a T.J. Miller (Na tuhle nemám) tu hrají párek alkoholiků, kteří i přes konstantní opilost vedou docela fajn život. Nic ale nemůže trvat věčně, a tak jejich komické výstupy časem získávají lehce dramatický odstín. Nenechte se odradit slabším začátkem, ve finále je z toho hodně zajímavé pokoukání. Tihle dva by určitě měli dostávat víc rolí.

Song týdne
The Lonely Island are back! Uskupení zodpovědné za hitovky I Just Had Sex nebo Jizz in My Pants zhruba před týdnem představilo svůj nový počin, Jack Sparrowa s Michaelem Boltonem. Jako obvykle je to samozřejmě totální úlet, který tentokrát ocení obzvlášť filmoví fanoušci.

Mapa týdne
Kdo má nakoukáno dost amerických filmů, žije často v dojmu, že má New York v malíčku. Jedno z největších amerických měst je domovem mnoha klasik, všechny byste ale asi vyjmenovali těžko. Po dnešku už se o to naštěstí nebudete muset snažit, protože filmový New York důkladně zmapovali pánové z webu Alien Loves Predator. Kdo pozná nejvíc filmů?

Dort týdne
Máte chuť na sladké? Za chvíli vás možná přejde. Dorty s filmovými motivy nejsou žádnou novinkou a už jste jich na internetu určitě zahlédli nespočet. Hlavně ty s tématikou Star Wars se objevují často a každý už určitě zatoužil mít na talíři Yodovo ucho nebo levé ňadro princezny Leiy. Nejnovější výtvor kreativních cukrářů ale možná rádi oželíte...

Remix týdne
Nejnovější marvelovka právě řádí v kinech (v IMAXu mimochodem vypadá vážně epicky), trailery vás ale možná ke koupi lístku na Thora nepřesvědčily. V tom případě můžete dát šanci menšímu remixu, které míchá veškeré záběry z upoutávek a spotů do úderné minutky a půl. Ještě pořád vám to kladivo nepřijde cool?

Graf týdne
Hra o trůny má za sebou čtvrtý díl a to by v tom byl čert, abyste se už perfektně nevyznali ve všech postavách, které seriál nabízí. Jestliže ale pořád ještě občas váháte, kdo je čí otec, synovec nebo manželka, web Hauteslides nabízí řešení. Promakaný (bohužel ale i trochu spoileroidní) graf, který vás přesvědčí o tom... že ještě máte hodně co nastudovávat

Plakáty týdne
Kéž by filmové plakáty mluvily pravdu. Tohle zbožné přání se samozřejmě nikdy nenaplní, stejně jako vám trailery neodhalí, že všechny ty super záběry pocházejí z pěkně nudného filmu. Kdyby ale lidé z marketingu nějakým zázrakem prozřeli a jeden den se s ničím nepárali, vypadalo by to zhruba takhle.

Pocta týdne
Filmových tributů najdete plné Youtube. Někdo skládá poctu svému oblíbenému herci, někdo nejlepším filmům, co zná, a někdo třeba filmové hlášce, která za posledních pár dekád padla tolikrát, až z toho bolí uši. Málokdo je ale takový magor, aby skládal poctu slavným filmovým sendvičům. Říkám málokdo. Takový člověk totiž existuje také.

Oznámení týdne
Konečně můžete spát klidně, vy všichni pod skvělou nadvládou Impéria! Největší hrozba naší galaxie byla zlikvidována a netřeba se tedy bát, že by někdo v příštích dnech odpálil váš oblíbený mekáč. Co se stalo? Ehm... Obi-Wan Kenobi je mrtev. Ne, to není to vti... no vlastně je. A zatraceně zvrácený.

Duel týdne
Minulou neděli jste vybírali představitele pro filmového bin Ládina. A ukázalo se, že to byl dost zapeklitý úkol. Nejčastěji padalo jméno Mel Gibson, dvakrát se ale objevil i Shia LaBeouf. Uf...

Dnes to snad bude o něco lehčí, protože proti sobě stanou dva dobře známí přátelé, z nichž se už za pár týdnů stanou velcí rivalové. Mám pochopitelně na mysli Erika Lensherra a Charlese Xaviera, jejichž smýšlení o ochraně mutantů nemůže být rozdílnější. Bere vás víc hrubá síla nebo diplomacie? Ohýbání kovů nebo telepatie? Zkrátka a dobře... budete v nových X-Menech na straně Magneta nebo Profesora X?

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (41)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace