Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 18/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Koho bude režírovat Steven Spielberg? Čeká Cameron Diaz prcka? A vrátí se Al Pacino k mafiánským filmům?  

Dennis Quaid se objeví vedle Bradleyho Coopera a Jeremyho Ironse v thrilleru The Words. Matthew McConaughey a Hilary Swank se objeví v dramatu The Dallas Buyer`s Club, jehož hrdinou bude chlapík, který má za šest měsíců zemřít na AIDS, ale místo toho žije šest let a vesele pašuje do USA léky. Hugo Weaving a Ben Whishaw se objeví vedle Toma Hankse a Hale Berry v novince sourozenců Wachowských Cloud Atlas. Colin Firth a Emily Blunt budou hrát v zatím nepojmenované černé komedii pár loserů, který se vloupává do opuštěných bytů a krade identity jejich majitelů. Naomi Watts a Liev Schreiber si zahrají v boxerském dramatu The Bleeder. Jean Reno se připojí k obsazení detektivky I, Alex Cross. Kiefer Sutherland, Gerard Depardieu, Til Schweiger a Thomas Jane spojí síly ve filmu o nevydařené loupeži Sleigh of Hand.

Maggie Gyllenhaal a Viola Davis se budou pokoušet dát dohromady státní školství v dramatu Rise. Al Pacino se objeví po boku Johna Travolty v mafiánské sáze Gotti. Michael Cera se rozhodl vyzkoušet si thrillerový žánr v Magic, Magic. Charie Hunnam je první hereckou hvězdou chystané sci-fi Guillerma del Tora Pacific Rim. P. T. Anderson začal konečně točit svůj film o náboženské sektě, který sice zatím nemá název, ale objeví se v něm Philip Seymour Hoffman a Joaquin Phoenix. Aaron Eckhart a Ed Harris zpackají bankovou loupež a utečou balit ženské do Mexika v novince Neila LaButa The Geography of Hope. Eckharta uvidíme spolu se Seanem Beanem a AnnaSophií Robb i v hororové variaci na Petra Pana. Laura Linney a Bill Murray budou hrát v ve filmu o prezidentu Rooseveltovi Hyde Park on the Hudson. Cameron Diaz otěhotní v komedii What to Expect When You`re Expecting. Ve Sněhurce Tarsema Singha uvidíme i Nathana Lanea. Tommy Lee Jones a Joseph Gordon-Levitt se objeví v Lincolnovi    Steven Spielberg|Stevena Spielberga.

Rod Lurie natočí thriller o únosu rodiny Borderline. F. Gary Gray bude šéfovat z režijní sesle Samu Worthingtonovi ve zlodějské sci-fi Last Days of American Crime. Rob Marshall bude s Johnnym Deppem po čtvrtých Pirátech z Karibiku pracovat i na remaku detektivky Thin Man. Tvůrce Saw a chváleného hororu Insidious James Wan chystá paranormální thriller Spectre, v němž si zahraje Nicole Kidman. Jay Baruchel, obyčejně hrající v komediích, píše scénář k drsné comicsovce Random Acts of Violence a hororu o vymítání démonů Exorcism Diaries.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace