Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Darren Aronofsky míří do nehezké budoucnosti


ikona
Mr. Hlad
darren aronofskygeorge clooney
Co chystá jeden z nejzajímavějších filmařů současnosti po oscarové Černé labuti?  

Ještě před pár měsíci to vypadalo, že dostaneme comicsový film snů. Druhý Wolverine měl charismatického Hugha Jackmana a jednu z nejzábavnějších comicsových postav vůbec. A hlavně ho měl natočit Darren Aronofsky. Člověk, jehož filmy sice donedávna moc nevydělávaly, ale fanoušci si ho vždycky našli a pokaždé u jeho kousků vrněli blahem, ať už je režisér vzal na depresivní výlet mezi závisláky, naservíroval jim tisíc let trvající romanci, nebo jim ukázal, že svět wrestlingu a baletu může mít k peklu jen malý kousek. Aronofosky se ale na Wolverina z osobních důvodů vykašlal. Teď se ale zdá, že si život urovnal a chystá se znovu režírovat.

Comics to sice nebude, ale zápletka Human Nature zní taky dost zajímavě. Hlavním hrdinou totiž bude chlapík, který se nechá na pár let zmrazit. Proč, to netušíme, každopádně když vyleze z lednice, čeká ho celkem nepěkný pohled. Lidstvo je zotročené jakýmisi podivnými bytostmi a namísto pánů světa teď muži a ženy fungují jen jako domácí mazlíčci. Michael Bay by z toho udělal nabušené akční sci-fi, ale co konkrétního můžeme čekat od Aronofskyho, to lze teď jen hádat. Produkci má na starost tvůrce Já, legenda a Šifry mistra Leonarda Akiva Goldsman a okolo hlavní role se motá George Clooney. Scénář by měl být hotový brzy a pak už půjde jen o to sehnat peníze. A co na to vy? Připadá vám Human Nature jako dost zajímavý projekt, nebo byste byli raději, kdyby Aronofsky zůstal u Wolverina?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace