Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sequely úplně pro všechny


ikona
Mr. Hlad
fast fivevin diesel
Zloději, tanečníci i učitelé plánují návrat na místo činu aneb nejen Rychle a zběsile 6 za rohem 

Tak jo, ze série Rychle a zběsile je oficiálně totální hit a i kdyby během několika následujících hodin zemřeli všichni herci a Justin Lin si vynutil, že ho na pozici režiséra vystřídá Dalibor Janda, studio by se nejspíš stejně pustilo do pokračování. Naštěstí se tak neděje. Po víkendových tržbách je jasné, že Rychle a zběsile 6 dorazí a to nejspíš brzy. Justin Lin potvrdil, že se šestkou můžeme na sto procent počítat. Před nějakou dobou navíc Vin Diesel prohlásil, že se spolu s hrdiny podíváme do Evropy. Třeba budeme mít kliku a hrdinové budou tunit káry někde mezi Šumperkem a Bruntálem. Ale na tyhle teorie je ještě času dost. Každopádně scéna u závěrečných titulků naznačila, o čem že by šestka mohla být. Zástupci studia Universal se navíc nechali slyšet, že by z celé série rádi udělali víc zlodějský než závodnický film. U pětky jim to tedy vyšlo parádně. Nabízí se však otázka, kam by Justin Lin nacpal toho potenciálního pátého Terminátora.

Čtvrtý díl potichu oznámili i tvůrci taneční série Let`s Dance. Zatím se v kinech objevili třikrát a i když jsme si pokaždé stěžovali, že celá tahle taneční taškařice je v podstatě úplně blbá, byla dost efektní na to, aby lidé nechali v kinech spoustu peněz. Trojka díky 3D trhal rovnou 151 milionů, takže se nikdo dalšímu pokračování divit nemůže. Čtyřku by měl točit Scott Speer, protože tvůrce dvojky a trojky John M. Chu odešel dělat na druhém díle G. I. Joe.

No a abychom nezapomněli na návštěvníky kin, kteří jsou líní číst titulky, tak tu máme Bastardy 2. Tomáš Magnusek sice s dramatem Pamětnice neuspěl, jeho výprava do škol mezi superdrsné studenty ale do kina přilákala docela hodně lidí. Můžeme si z tohohle snaživého producenta a herce dělat legraci, jak chceme, ale faktem je, že v posledních letech se jen opravdu málo domácích filmů dočkalo pokračování. Takže respekt. Třeba bude dvojka i dobrý film.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace