Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Bin Ládin na plátně

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Pánové, to se vážně musíte hádat jako na novinkách i tady?
201574
Pánové, to se vážně musíte hádat jako na novinkách i tady?
0 0
reagovat
Námet ma vôbec neláka ale na takúto verziu by som do kina išiel aj 2x.
201570
Námet ma vôbec neláka ale na [link="http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/05/memes-the-situation-league.jpg"]takúto[/link] verziu by som do kina išiel aj 2x.
0 0
reagovat
Teda, tohle je ještě více "politická" diskuse, než u "Centuriona" a tam jsem dostal banán, že jsem rasista. Tady se do toho radši míchat nebudu, ouplně to stačí....
201553
Teda, tohle je ještě více "politická" diskuse, než u "Centuriona" a tam jsem dostal banán, že jsem rasista. Tady se do toho radši míchat nebudu, ouplně to stačí....
0 0
reagovat
Přečetl jsem to ... ale vyjadřovat se radši nebudu ..

Myslím že Kathryn to zvládne, kritici jí pochválí a bude všechno zase v pořádku - proč být zbytečně informován - čím míň víš, tím líp spíš ...
201529
Přečetl jsem to ... ale vyjadřovat se radši nebudu .. Myslím že Kathryn to zvládne, kritici jí pochválí a bude všechno zase v pořádku - proč být zbytečně informován - čím míň víš, tím líp spíš ...
0 0
reagovat
hele, ozajstný Jiří Hráček, hvězda dokumentu Kupředu levé, kupředu pravá ... Tady je jakákoliv diskuze marná, je to jako mluvit do dubu.
201443
hele, ozajstný Jiří Hráček, hvězda dokumentu Kupředu levé, kupředu pravá ... Tady je jakákoliv diskuze marná, je to jako mluvit do dubu.
0 0
reagovat

jhr

To jsou hezké pacifistické fráze, ale otázka zněla jinak: které filmy o vietnamské válce ukázaly, o co ve skutečnosti v té válce šlo?

Že je válka zrůdná ukazuje každý druhý film (nejen o válce ve Vietnamu).
201441
To jsou hezké pacifistické fráze, ale otázka zněla jinak: které filmy o vietnamské válce ukázaly, [b]o co ve skutečnosti v té válce šlo?[/b] Že je válka zrůdná ukazuje každý druhý film (nejen o válce ve Vietnamu).
jhr
0 0
reagovat
Cain alias nechápu: Ano, další námět k sáhodlouhé diskuzi... Uff. Zbytečné to řešit. I antislovenský výpad byl úplně zbytečný a zas něco nesmyslně vyhrocoval.

Tyto diskuze akorát obtěžují slušně a věcně diskutující filmové fanoušky. Tečka.
201437
Cain alias nechápu: Ano, další námět k sáhodlouhé diskuzi... Uff. Zbytečné to řešit. I antislovenský výpad byl úplně zbytečný a zas něco nesmyslně vyhrocoval. Tyto diskuze akorát obtěžují slušně a věcně diskutující filmové fanoušky. Tečka.
0 0
reagovat

noctambule

Ale já ho nezatracuji, jen vyjadřuji jisté rozpaky nad možným výsledkem. Pokud se moje obavy ukáží jako mylné tak budu jen rád. The hurt locker se my taky docela líbil.
Jistěže film není realita, ale historická fakta se skoro vždy tendenčně upravují a zjednodušují, podle toho kdo je zrovna u moci (v USA střídající, se republikáni nebo demokraté), tak aby se dané vládě tvůrci i herci nějak zavděčili, buď z přesvědčení nebo (což je horší) pro peníze.
201435
Ale já ho nezatracuji, jen vyjadřuji jisté rozpaky nad možným výsledkem. Pokud se moje obavy ukáží jako mylné tak budu jen rád. The hurt locker se my taky docela líbil. Jistěže film není realita, ale historická fakta se skoro vždy tendenčně upravují a zjednodušují, podle toho kdo je zrovna u moci (v USA střídající, se republikáni nebo demokraté), tak aby se dané vládě tvůrci i herci nějak zavděčili, buď z přesvědčení nebo (což je horší) pro peníze.
noctambule
0 0
reagovat

jhr

Sám se rveš za různost názorů, ale na druhou stranu nepřipouštíš jiný názor. Na každou válku existuje víc pohledů, film nemusí jít v jedné linii s tou tvojí pravdou, protože film není realita. Když si to nějaký divák myslí, jeho chyba, ale dívat se na historický film jako na hodinu dějepisu je trochu mimo. Film se danou událostí jen inspiruje, upraví se, aby byl nějak stravitelný pro diváky.
Jak můžeš předem zatracovat film, který ještě nevznikl? Nevíš, jak bude vypadat. Mě Kathryn s The hurt locker přesvědčila, že takové filmy točit umí.
201434
Sám se rveš za různost názorů, ale na druhou stranu nepřipouštíš jiný názor. Na každou válku existuje víc pohledů, film nemusí jít v jedné linii s tou tvojí pravdou, protože film není realita. Když si to nějaký divák myslí, jeho chyba, ale dívat se na historický film jako na hodinu dějepisu je trochu mimo. Film se danou událostí jen inspiruje, upraví se, aby byl nějak stravitelný pro diváky. Jak můžeš předem zatracovat film, který ještě nevznikl? Nevíš, jak bude vypadat. Mě Kathryn s The hurt locker přesvědčila, že takové filmy točit umí.
jhr
0 0
reagovat

cival

Cain dostal ban za neustálé vyvolávání flameů a odvádění diskuzí do sfér, kde zajímají jen jeho.
- kdyby to tak bylo, nikdo by na ně nereagoval
nezasírá hrama apod.
- za cca X týdnů jsem se zde zmínil jen o DS2
A on tu zase hrotí politiku
- chlapče rošangol není o politice, ale o tom jak se žije obyčejným lidem v afghanistánu
a snaží se vyvolat antislovácký flame
- ??? (pokud máš na mysli tebou smazaný text, tak šlo jen o povzdychnutí nad realitou ulice na základě osobní zkušenosti)

Cain1978
201433
Cain dostal ban za neustálé vyvolávání flameů a odvádění diskuzí do sfér, kde zajímají jen jeho. - kdyby to tak bylo, nikdo by na ně nereagoval nezasírá hrama apod. - za cca X týdnů jsem se zde zmínil jen o DS2 A on tu zase hrotí politiku - chlapče rošangol není o politice, ale o tom jak se žije obyčejným lidem v afghanistánu a snaží se vyvolat antislovácký flame - ??? (pokud máš na mysli tebou smazaný text, tak šlo jen o povzdychnutí nad realitou ulice na základě osobní zkušenosti) Cain1978
cival
0 0
reagovat

Disketa

Neviděl.
201432
Neviděl.
Disketa
0 0
reagovat

jhr

A už jsi viděl Zelené barety? 8)
201430
A už jsi viděl Zelené barety? *8)*
jhr
0 0
reagovat

deiwi

Tak určitě Apokalypsa, kde je jasně ukázané proč je válka nesmyslná a zrůdná.
Pak taky Četa, což je taky silný film.
201429
Tak určitě Apokalypsa, kde je jasně ukázané proč je válka nesmyslná a zrůdná. Pak taky Četa, což je taky silný film.
deiwi
0 0
reagovat
Ja bych vsechny ty bin Ladiny zakazal.
201428
Ja bych vsechny ty bin Ladiny zakazal.
0 0
reagovat
Cain dostal ban za neustálé vyvolávání flameů a odvádění diskuzí do sfér, kde zajímají jen jeho. Měl za sebou už jeden ban, x varování ať to nehrotí a xkrát jsme mu promlouvali do duše ať to tu nezasírá hrama apod. A on tu zase hrotí politiku a snaží se vyvolat antislovácký flame.

Tohle je filmový web - není důvod tu každé politické nebo jinak společensky angažovné téma svrhávat v antiimperialistické diskuze apod.
201427
Cain dostal ban za neustálé vyvolávání flameů a odvádění diskuzí do sfér, kde zajímají jen jeho. Měl za sebou už jeden ban, x varování ať to nehrotí a xkrát jsme mu promlouvali do duše ať to tu nezasírá hrama apod. A on tu zase hrotí politiku a snaží se vyvolat antislovácký flame. Tohle je filmový web - není důvod tu každé politické nebo jinak společensky angažovné téma svrhávat v antiimperialistické diskuze apod.
0 0
reagovat

jhr

To by mě zajímalo, které filmy podle tebe ukázaly, o co ve vietnamské (americké chceš-li) válce šlo.
201426
To by mě zajímalo, které filmy podle tebe ukázaly, o co ve vietnamské (americké chceš-li) válce šlo.
jhr
0 0
reagovat

RainMakeR

Válečné filmy mám sice rád ale 2. sv válka i Vietnam jsou témata zpracovaná různými formami, od čistě akčních až po o něco hlubší, řešící smysl (respektive nesmyslnost) války jako takové. Hlavně u Vietnamu se našlo několik tvůrců kteří se nebáli ukázat jaká ta válka ve skutečnosti byla a o co v ní doopravdy šlo.
Obávám se ale, že v současné době se něčeho podobného u tématu Ladina a terorismu těžko dočkáme, protože se asi nenajde dostatečně odvážný tvůrce který by něco takového, co by šlo více do hloubky a snažilo se ukázat opravdovou podstatu této "války" měl odvahu natočit.









201425
Válečné filmy mám sice rád ale 2. sv válka i Vietnam jsou témata zpracovaná různými formami, od čistě akčních až po o něco hlubší, řešící smysl (respektive nesmyslnost) války jako takové. Hlavně u Vietnamu se našlo několik tvůrců kteří se nebáli ukázat jaká ta válka ve skutečnosti byla a o co v ní doopravdy šlo. Obávám se ale, že v současné době se něčeho podobného u tématu Ladina a terorismu těžko dočkáme, protože se asi nenajde dostatečně odvážný tvůrce který by něco takového, co by šlo více do hloubky a snažilo se ukázat opravdovou podstatu této "války" měl odvahu natočit.
RainMakeR
0 0
reagovat

Jeffy

Ideály, že jsou my cizí? Ty mě vážně neznáš a nevíš nic o Che Guevarovi. Násilný převrat? Lid Kuby naprosto jednoznačně podporoval revoluční boj proti Batistově fašistické diktatuře, během které byli povražděny stovky tisíc lidí! Bez podpory lidu by nikdy Fidel a Che, nemohli uspět.
Kaddáfího nepodporuji, jen si myslím, že představuje mnohem menší zlo než to co by mohlo přijít po něm, v Libyi jde jen o znárodněnou ropu, kdy prospěch zní mají z velké části především obyčejní Libyjci, to, co si zní Kaddáfí ukradl pro sebe je naprosto bezvýznamné procento ve srovnání z tím kolik investoval do rozvoje svojí země, pokud se ale dostane do rukou nadnárodních korporací tak už zní Libyjci neuvidí skoro nic.
Cival: Ani já ani Cain1978, jsme žádnou ideologickou natož pak politickou debatu nevyvolali tak si to označil až ty, kdyby jsme sem oba napsaly nadšené oslavné kecy o Ladinově zabití a o tom "jak by byl film kde ho rozstřílí na sračky jistě super," tak by s námi jistě všichni souhlasili, ale říct jiný názor, odporující té tvojí jediné pravdě je asi nepřijatelné?
Jen jsme uvedli jednoznačná fakta a vyjádřili svůj názor k připravovanému filmu tak k dané problematice. v minulosti se tu v různých diskuzích vedli bouřlivé diskuze třeba o náboženství, tak i jiných věcech ale vždy v souvislosti z nějakým filmem, dokud je taková diskuze věcná a bez osobních urážek tak v tom nevidím žádný problém.
PS: Ban pro Caina1978, považuji za pokryteckou a alibistickou ukázku, nerespektování a pohrdání odlišnými názory, které jsou sice nezávadné ale jen se neslučují z těmi tvými a to je dosti smutné.
201424
Ideály, že jsou my cizí? Ty mě vážně neznáš a nevíš nic o Che Guevarovi. Násilný převrat? Lid Kuby naprosto jednoznačně podporoval revoluční boj proti Batistově fašistické diktatuře, během které byli povražděny stovky tisíc lidí! Bez podpory lidu by nikdy Fidel a Che, nemohli uspět. Kaddáfího nepodporuji, jen si myslím, že představuje mnohem menší zlo než to co by mohlo přijít po něm, v Libyi jde jen o znárodněnou ropu, kdy prospěch zní mají z velké části především obyčejní Libyjci, to, co si zní Kaddáfí ukradl pro sebe je naprosto bezvýznamné procento ve srovnání z tím kolik investoval do rozvoje svojí země, pokud se ale dostane do rukou nadnárodních korporací tak už zní Libyjci neuvidí skoro nic. Cival: Ani já ani Cain1978, jsme žádnou ideologickou natož pak politickou debatu nevyvolali tak si to označil až ty, kdyby jsme sem oba napsaly nadšené oslavné kecy o Ladinově zabití a o tom "jak by byl film kde ho rozstřílí na sračky jistě super," tak by s námi jistě všichni souhlasili, ale říct jiný názor, odporující té tvojí jediné pravdě je asi nepřijatelné? Jen jsme uvedli jednoznačná fakta a vyjádřili svůj názor k připravovanému filmu tak k dané problematice. v minulosti se tu v různých diskuzích vedli bouřlivé diskuze třeba o náboženství, tak i jiných věcech ale vždy v souvislosti z nějakým filmem, dokud je taková diskuze věcná a bez osobních urážek tak v tom nevidím žádný problém. PS: Ban pro Caina1978, považuji za pokryteckou a alibistickou ukázku, nerespektování a pohrdání odlišnými názory, které jsou sice nezávadné ale jen se neslučují z těmi tvými a to je dosti smutné.
Jeffy
0 0
reagovat
jaj co to je za bláboly ? dyt je spousta filmů o 2 sv. válce o Vietnamu atd. ? a kdo má rád válečný/historický filmy jako třeba já tak určitě rád uvítá podobně zaměřenej film

dyt smrt čeká všude je pro mě skvělej film, Zelená zona od Greengrasse sice nic moc
ale myslím si že potencial tady určitě je klidně i třeba na miniserii aka Band of Brothers nebo Pacific , to by možná bylo daleko lepší než jen jeden celovečerní film
201423
jaj co to je za bláboly ? dyt je spousta filmů o 2 sv. válce o Vietnamu atd. ? a kdo má rád válečný/historický filmy jako třeba já tak určitě rád uvítá podobně zaměřenej film dyt smrt čeká všude je pro mě skvělej film, Zelená zona od Greengrasse sice nic moc ale myslím si že potencial tady určitě je klidně i třeba na miniserii aka Band of Brothers nebo Pacific , to by možná bylo daleko lepší než jen jeden celovečerní film
0 0
reagovat

trapas

aaa tak preci jen jsme se dockali. zmanipulovane studio dostalo rozkaz. budou se opet oslavovat americke jednotky. bude se ukazovat jak to maji tezke, ale tentokrat zrejme s opravdu dobrym koncem, po kterem amici uciti silnou satisfakci! bravoo, bravoo, velmistri. jen skoda, ze pravda je uplne jinde a celkove tenhle film a jeho oznameni muzu nazvat jedinym slovem: TRAPAS
201421
aaa tak preci jen jsme se dockali. zmanipulovane studio dostalo rozkaz. budou se opet oslavovat americke jednotky. bude se ukazovat jak to maji tezke, ale tentokrat zrejme s opravdu dobrym koncem, po kterem amici uciti silnou satisfakci! bravoo, bravoo, velmistri. jen skoda, ze pravda je uplne jinde a celkove tenhle film a jeho oznameni muzu nazvat jedinym slovem: TRAPAS
trapas
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se