Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 17/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Bruce Willis podruhé s 50 Centem, Robert Zemeckis zase cestuje v čase a Dwayne Johnson zkouší seriózní herectví 

Bruce Willis, 50 Cent a Josh Duhamel si zahrají v thrilleru Fire with Fire, v němž se bude hrdinný hasič pokoušet zachránit svou rodinu před gangstery. Clive Owen a Anil Kapoor se objeví v thrilleru z prostředí finančních trhů Cities, režíruje tvůrce Čisté práce Roger Donaldson. Rachel Weisz by se mohla objevit v Oz, the Great and Powerful jako zlá čarodějnice Evanora. Nicol Kidman by si mohla zahrát ochránkyni přírody Daphne Sheldrick v chystaném filmu Our Wild Life. Anna Kendrick, Craig Robinson a John Francis Daley si zahrají v romantické komedii Rapture-Palooza, která je popisovaná jako kombinace filmů Big Lebowski a Zombieland. Saoirse Ronan dostala hlavní roli v adaptaci knihy Stephenie Meyer The Host. Snad to bude lepší než Stmívání. Orlando Bloom a Greta Gerwig se sejdnou na place komedie Lola Versus, jejíž hlavní hrdinka dostane kopačky pár dní před svatbou.

Anna Faris a Ben Kingsley se objeví vedle Sashy Baron Cohena v komedii The Dictator. V nezávislé komedii z produkce Willa Ferrella Bachelorette se sejdou Kirsten Dunst, Adam Scott a Lizzy Caplan. Armie Hammer z The Social Network bude pátrat po podivných úkazech, které se pravidelně dějí vždy v 2:22. Chris Hemsworth by mohl být lovčím v nové verzi Sněhurky Snow White and the Huntsman. Jeremy Renner plánuje údajně životopis Steva McQueena. Dwayne Johnson si zkusí vážné herectví v životopise country zpěváka Charleyho Prida. Sebastian Stan se objeví po boku Amandy Seyfried v thrilleru o nebezpečném únosci Gone. Anthony Mackie by si měl zahrát v adaptaci knihy o válce s nemrtvými World War Z. Těhotná Vanessa Hudgens se nastěhuje ke svému otci Brendanou Fraserovi, s nímž nikdy moc nevycházela, v Gimme Shelter.

Terry Rossio začal údajně psát scénář k pětce Pirátů z Karibiku. Danny Boyle natočí thriller o zpackané loupeži Trance, film by měl být ve stylu jeho Mělkého hrobu. Mafiánskou biografii Goti s Johnem Travoltou v hlavní roli bude nakonec režírovat tvůrce Rain Mana Barry Levinson. Ron Howard by měl údajně produkovat a možná i režírovat fantasy Amnesty, scénář je popisován jako mix Pána prstenů a filmů o Jasonu Bourneovi. Sakra divná kombinace. Robert Zemeckis se motá okolo práv na adaptaci knihy Replay, v níž jeden muž dostává opakovaně šanci prožít znovu svůj život a napravit všechny chyby. Návrat do budoucnosti to sice není, ale i tak se to počítá.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace