Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #86 o vajíčkách a polévce


ikona
st39.6
víkendový výplach
Co se světelným mečem? Jaká polévka je nejlepší? A co s ošklivým iPhonem?  

Výplachem vás vyplašíme! 

 "Co kdyby" týdne
Co kdybyste měli skutečný světelný meč? Co byste s ním udělali? Já bych si šel popovídat se sousedem o tom, jak moc že mu vadí pouštění filmů na plné pecky. Kdyby zbyla trocha času, šel bych se ještě vyřádit na té Avii, která mě nedávno nabourala. Podle nejnovějšího vědeckého průzkumu by ale běžný člověk jednal úplně jinak. Meč by prodal na eBayi, případně by se z něj stal sériový vrah. Pravděpodobnost, že by zachránil galaxii, je mizivá, zato je skoro jisté, že by si během vyřizování všelijakých účtů amputoval nějakou končetinu, nebo by se rovnou úplně rozkouskoval. Ano, realita je krutá.

Interview týdne
Rychle a zběsile 5 je parádní akční jízda, na které si Justin Lin kupodivu nevylámal zuby. Sportovní auta, svaly Dwaynea Johnsona a Vina Diesela, modrý kukuč Paula Walkera i boží zadky Jordany Brewster a Gal Gadot si v nich užijete docela jistě, mozek by přitom ale mohl přijít k drobné újmě. Ten film je totiž neskutečně hloupý. Důkazem budiž scenáristova představa o dobré filmové honičce. A vůbec, ten člověk má projev šestiletého chlapce! Neuvěřitelné, kdo všechno dneska dostane v Hollywoodu práci.

Odpočet týdne
Star Wars na Blu-ray. To bude radosti! Formát očekává rekordní prodejnost, fanoušci ohromné fronty v kamenných prodejnách a domácí kina všech zemí se třesou na víkendové maratóny. Známe množství disků (devět), známe datum vydání (16. září), neznáme ale konkrétní technické specifikace ani bonusy, které se na plackách objeví. To všechno by nám měl 4. května LucasFilm prozradit. Dokonce pro nás přichystal speciální stránku, kde se k okamžiku zveřejnění prokousává odpočet. Najdete ho tady. V zájmu vašeho zdraví ale nedoporučuji sedět u něj celé dva dny. Jsou to jen čísla a venku je hezky.

Zombies týdne
Kdo někdy hrál jeden z novějších dílů Call of Duty, zákonitě téhle droze musel propadnout. Zombies! Jakmile dohrajete klasickou kampaň, odblokují se vám mapy, na kterých máte jeden jediný cíl: zabít co největší množství zombies a co nejdéle přežít. Žádná logika, žádné řešení náročných úkolů, jen nakupování co nejstylovějších zbraní a kosení nemrtvých. Hra je to neskutečně návyková a když si nad ní člověk sedne s kámošem ke split-screenu, otevře si jedno to pivečko a začne střílet do desítek zombies, bez problémů propaří celou noc. Proč myslíte, že má dnešní výplach takové zpoždění? ;) Tvůrcům CoD dochází, jak jsou zombies populární a tak vymýšlejí stále novější levely. Tenhle se jim obzvlášť povedl a potěší především fanoušky grindhouse filmů a béčkových hororů. A Buffy.

 Polévka týdne
Normální plechovka s polévkou stojí ve skříni. Nic jiného nedělá. Ta spider-manovská leze leze nejen po železe. Ale asi jí jen tak neseženete.

Fanouškovský sestřih týdne
Uživatele s nickem kyller asi znají pouze hardcore čtenáři MovieZone, kteří se aktivně zapojují do diskuzí. Pokud ho chcete poznat trochu lépe, ale propustky do hospody už vám na tento týden došly, zkuste to přes YouTube. Kyller tam nahrál sestřih filmů, které ho v životě nejvíce ovlivnily. S výběrem možná nemusí každý souhlasit a někdo může namítnout, že by si kyller příště mohl trochu víc pohrát se střihem zvuku, ale co ... kouká se na to moc pěkně.

Song týdne
Líbí se vám nový trailer na třetí Transformers? Ano, hloupá otázka. Je to pecka. Michael Bay opět plní vlhké sny fanoušků akčního žánru a my začínáme odpočítávat dny zbývající do kinopremiéry. Pokud si ale trailer pořád dokola nepouštíte ani tak kvůli robotům, jako spíš kvůli výborné hudbě, můžete s tím přestat - nějaká dobrá duše totiž písničku nahrála na YouTube. Celou. A opět je to pecka.

Star Wars týdne
Na Star Wars je nejkrásnější, že se jim člověk nevyhne. Jsou všude. Ve výplachu obzvlášť. Jako třeba tenhle existenciální kousek. Všichni víme, že jsme, protože jsme a umíráme, protože umíráme. A tak. Ono to zní divně, možná proto si všelijaké existenciální otázky pokládají i Luke Skywalker a Darth Vader. Umírám?

 Batman týdne
Christian Bale má problém: myslí si, že je Batman. Kdo za to může? Christopher Nolan, odpověděl by normální člověk. Jenže normální člověk netuší, že ve skutečnosti za vším stojí Leonardo DiCaprio a jeho sny ve snu a implementace myšlenek.

 iPhone kryty týdne
Vlastníte iPhone a chcete se odlišit od těch bambilionů dalších majitelů té samé krabičky se špatným signálem? Máme pro vás jednoduché řešení: kupte si stylový zadní kryt s filmovým námětem. Vybere si skoro každý, Society6 se totiž se svými návrhy otírá o většinu filmových kulťáren, ale také o hity jako Transformers, Simpsonovi, nebo Star Wars. A když už jsme zase u těch Hvězdných válek - najdete tu i kryt se Stevem Jobsem zamraženým v karbonitu. To má styl!

Vejce týdne
Velikonoce jsou za námi a připomínají nám je už jen vajíčkové pomazánky v ledničkách. Pokud vám ale přijde škoda každý rok likvidovat parádní kraslice jen proto, aby si je mohl někdo dát ke svačině, co takhle je prostě nerozbíjet? Stačí k tomu jediné: mít pro ně fakt parádní design. Jako třeba tenhle. Mladí muži ho zcela jistě ocení a děvčata díky tomu (možná) dostanou příští rok o něco menší výprask. Všichni budou spokojení.

Duel týdne
Minule jste se vyjádřili v tom smyslu, že byste od Ridleyho Scotta radši viděli nové a originální sci-fi než další díl vetřelčí ságy. Ridley to nejspíš věděl a začal kutit Promethea. Dnes půjdeme na autíčka a na drsňáky.

Oba mají charisma na rozdávání a přítelkyně, které jim většina z nás závidí, ať už máme doma cokoliv. Vyhrát ale může jenom jeden. Na konci pátého Rychle a zběsile Vin i Paul svoje auťáky opět vyměnili, pořád ale dodržují svojí filosofii. A tak se ptáme: svaly nebo import? Americký muscle car, nebo japonské sporťáky? Odpověď napište do předmětu a uveďte nám do textu i důvody.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (33)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace