Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po Conanovi se vrátí i Herkules


ikona
KarelR
brett ratnerhercules
A hádejte, pod čím dohledem... 

Slogan "smart is the new sexy" začíná při pohledu na comeback filmových svalovců pomalu blednout. Od včerejška řádí v českých kinech mocný Thor. V srpnu nás čeká návrat Barbara Conana. A listopad osvěží namakaný Theseus v Immortals. Chybí tu někdo? No jasně, zapomněli jsme na Herkula!

Diův syn je v hlavách dnešní generace zakotvený jako Kevin Sorbo v kožených kalhotách. Tahle postava má ale určitě na víc, a proto se s ní v minulých letech dočkala hned dvou rozjetých projektů. Brett Ratner film s Herkulem chystal u malé produkční společnosti Millennium/Nu Image, zatímco Peter Berg spolupracoval s MGM. První projekt ale skončil u ledu po tom, co šel Ratner točit komedii Tower Heist. A druhý zabil Bergův odchod za velkolepou adaptací deskovky Battleship.

Na pár let to byl Herkulův konec, nyní se však Bergova verze vrací. A režírovat by ji paradoxně měl Ratner. Následkem těchto škatulat se tedy do širšího povědomí opět dostává comicsy inspirovaný scénář nazvaný Hercules: Thracian Wars, ve kterém se slavný hrdina a jeho parta žoldáků motají kolem titulních thracianských válek. A samozřejmě u toho zažívají spoustu krvavých dobrodružství. Což o to, jednoho svalovce navíc bychom určitě unesli. Ale chce někdo tuhle látku vidět v Ratnerových rukách?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace