Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 16/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo bude nový Univerzální voják? Vrátí se Tony Jaa? Do jaké přestřelky se zapojí Russell Crowe? A co plánuje Miloš Forman?  

Nejdůležitější zpráva týdne musí hned na začátek – Mark Wahlberg a Justin Bieber si zahrají ve filmu o pouličním basketbalu. A teď jdeme dál Armie Hammer by se mohl objevit po boku Johnnyho Deppa v disneyovském Lone Ranger. Záporáčku Faoru si v Superman: Man of Steel nejspíš zahraje německá herečka Antje Traue, kterou jste mohli vidět ve sci-fi Syndrom Pandorum. Gary Busey se vrátí po letech do kina v Piranha 3DD. Paul Walker hodlá produkovat a hrát hlavní roli v thrilleru Vehicle 19, v němž se americký turista dostane do hledáčku zkorumpované policie poté, co si v půjčovně vybere špatné auto. V druhé sezóně seriálu Mafie v Atlantic City uvidíme mimo jiné Williama Forsytha a Charlieho Coxe. Sofia Coppola bude opět pracovat s Kirsten Dunst na novince Secret Door. Emile Hirsch by se měl objevit v hlavní roli filmu Olivera Stonea Savages, počítá se i s účastí Johna Travolty nebo Umy Thurman.

Legendární sračkář Albert Pyun plánuje remake svého vlastního filmu Kyborg. V původní verzi Jean-Claude Van Damme bojoval o záchranu světa s bandou divně vystrojených magorů, tentokrát by se měli objevit třeba Olivier Grunner, Sasha Mitchel (Cody z Krok za krokem), Michael Paré a snad i Rutger Hauer s Michaelem Dudikoffem. Takoví levnější Expendables. Thajská mlátička Tony Jaa se nejspíš vrátila z džungle a hned chce zase filmovat. Údajně nás totiž čeká pokračování Tom Yum Goong a bude rovnou 3D. A máme tu i novinky o čtvrtém Univerzálním vojákovi. V malých rolích se vrátí Jean-Claude Van Damme i Dolph Lundgren, hlavní roli si však zahraje pravděpodobně nejzajímavější bijec současnosti Scott Adkins z druhého a třetího dílu Neporazitelného. K týmu se přidává i „jeho“ choreograf Larnell Stovall a možná se zastaví i Michael Jai White. Za kamerou bude bohužel stejný břídil jako minule, tedy John Hyams.

Miloš Forman by se mohl vrátit k režii s filmem Ponzi`s Scheme, což by měl být příběh podle života jednoho velmi úspěšného podnikatele/podvodníka ze začátku dvacátého století. Zach Braff by mohl natočit adaptaci vlastní divadelní hry All New People, v níž chce zdeprimovaný hrdina trávit trochu času o samotě, ale hodně mu to ztěžuje parta dost divných lidí. Dlouho chystané drama Prisoners, okolo něhož se motal třeba Leonardo DiCaprio nebo Antoine Fuqua, bude nakonec točit Denis Villeneuve. Hlavním hrdinou má být zoufalý otec, který se rozhodne zajmout muže pravděpodobně zodpovědného za únos jeho dcery. A pořádně si to s ním ve sklepě vyříkat. Režii by si rád vyzkoušel i Russell Crowe. Jeho volba padla na příběh z pera detektivkového klasika Jamese Ellroye (L. A. Přísně tajné) 77. Mělo by jít o příběh dvou policistů pátrajících po smrti kolegy a zároveň i o skutečnou přestřelkou s partou militantních magorů z organizace Symbionese Liberation Army.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace