Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zorro míří do budoucnosti


ikona
Mr. Hlad
zorro
Legendární maskovaný hrdina hlásí návrat. Šílený návrat 

Blbých nápadů vyplodí filmový svět každý rok několik. Jednou dostane Dwayne Johnson křídla a hraje Vílu Zuběnku, podruhé Arnold Schwarzenegger otěhotní a jindy zase někomu připadne logické udržovat naživu kariéru Stevena Seagala.

Brzy se tedy nejspíš dočkáme doby, kdy budou Ron Perlman a Christopher Walken hrát v 3D hrané adaptaci příběhů o malých létajících ponících. Ale ne dnes. I když jak to tak vypadá, jejich čas brzy přijde. Hollywood se však do té doby pokusí zprznit další legendu. Slavný maskovaný mstitel Zorro, který v době kolonizace dnešních Spojených států bránil chudé obyvatele Kalifornie před bezprávím, se totiž vrátí. Ale v úplně jiné podobě. Naposledy jsme ho viděli v celkem obstojné Legendě o Zorrovi Martina Campbella, jež navazovala na dnes již skoro klasickou podívanou Zorro: Tajemná tvář. U Foxů se teď rozhodli vydat se trošku jinou cestou.

Nový příběh Zorra pojmenovaný Zorro Reborn se má odehrávat v budoucnosti podobné světu Šíleného Maxe. Klidně si tu větu přečtěte ještě jednou, ale je to tak. Údajně bychom se měli dočkat i atmosféry filmů Sergia Leoneho nebo oscarového dramatu Tahle země není pro starý. Příběh by navíc měl být spíš o pomstě než o boji za spravedlnost. Takže to vlastně bude úplně jiný film, jen v něm bude šašek se škraboškou a kordem. Zcela logické. Režie by se měl navíc ujmout debutant s veselým jménem Rpin Suwannath, takže... no radši nic.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace