Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Schumacher to nevzdává


ikona
Mr. Hlad
joel schumacher
Tvůrce Batmana a Robina chystá dvojitou thrillerovou nálož 

Málokterý filmař vzbuzuje tolik rozdílných emocí jako Joel Schumacher. A tak často. Na jedné straně tu máme parádní Telefonní budku, Volný pád, Čas zabíjet nebo Hráče se smrtí. Vedle toho se ale doslove k nebi tyčí šílenosti jako Batman a Robin nebo 23. Poslední filmy Joela Schumachera ale byly v podstatě oficiálně totální průšvihy. Horor Krvavý potok čekal na premiéru několik měsíců, aby se najednou objevil na DVD a všichni se mu vysmáli. S dramatem Twelve to bylo ještě smutnější a podle mnohých zámořských kritiků šlo o jeden z nehorších filmů loňského roku.

Schumacher je ale režisér, který už se v kariéře několikrát dokázal ze dna vyškrábat na vrchol. Ještě letos uvidíme jeho thriller Tresspass, v němž budou manželé Nicolas Cage a Nicole Kidman bojovat s únosci i nedůvěrou jednoho ke druhému, takže nás možná ještě letos čeká velký režisérský návrat. A Schumacher se už stačil upsat dalšímu filmu. The Hive bude thriller, jehož hrdinkou by měla být žena pracující jako operátorka na lince 911. Tam krom lidí v tísni volá i spousta magorů, a tak jí jednoho dne na telefonu jeden takový skončí. Problém je v tom, že ti dva už se v minulosti za velmi nepříjemných okolností setkali a telefonistka má teď v rukou osud další potenciální oběti. Scénář píše člověk zodpovědný za poslední dobrou seagalovku Lovec policajtů, tak uvidíme, co ze vypotí. Schumacher by si další návrat mezi režisérskou elitu ale určitě zasloužil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace