Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 15/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co plánuje Ben Affleck? Která hororová legende se vrátí? Půjde Mark Wahlberg po krku mafii?  

Ben Affleck bude režírovat i hrát hlavní roli ve filmu Argo, který bude vycházet ze skutečných událostí, kdy CIA zachránila americké občany ze zajetí v Teheránu tím, že předstírala natáčení sci-fi filmu. Affleck se kvůli tomu neobjeví ve Velkém Gatsbym, kde ale zase uvidíme Islu Fisher. Olga Kurylenko si zahraje vedle Aarona Eckharta v akčním thrilleru The Expatriate. Jeremy Irvine a Helena Bonham Carter se možná sejdou na place nové adaptace Nadějných vyhlídek aka Velkých nadějí Mika Newella. Mark Wahlberg by mohl jít v adaptaci memoárů Roberta Cooleye When Corruption Was a King po krku mafii, případně by v remaku filmu Billy Jack chránil bandu hippíků před naštvanými maloměšťáky. Gugu Mbata-Raw se přidává k obsazení thrilleru Odd Thomas. Ve filmu The Nurse 3D uvidíme zdravotní sestru, která po skončení směny loví muže, souloží s nimi a pak je zabíjí. Moc se těšíme.

Elizabeth Banks by se mohla objevit v adaptaci besteselleru The Hunger Games. James Franco a Winona Ryder si společně zahrají v dramatu The Stare, které se bude odehrávat na divadelních jevištích a hlavní hrdinka bude zkušená herečka, která si začne myslet, že jí trochu hrabe. Takže nebaletní remake Černé labutě? Paul Rudd a Nina Dobrev se přidají k Loganu Lermanovi a Emma Watson|Emmě Watson v dramatu o dospívání The Perks of Being Wallflower. Michael Pena se nejspíš objeví po boku Jakea Gyllenhaala v policejním dramatu End of Watch, které se bude zabývat přátelstvím dvou zkušených policajtů a tím, co řeší ve své práci. Režíruje žánrový specialista David Ayer. Patrick Warburton se přidá k Marku Wahlbergovi v komedii o vulgárním plyšovém medvědovi Ted. Catherine Zeta-Jones bude záporačkou ve skvěle obsazeném muzikálu The Rock of Ages

Comics Franka Millera Návrat Temného rytíře by se přeci jen mohl dočkat filmové podoby. Kreslené. George Clooney bude produkovat a možná i režírovat film The 700 Billion Man o muži, který pomohl bankám překonat ekonomickou krizi. Režisér Chmatáků John Luessenhop bude točit další díl hororové série Texaský masakr motorovou pilou pojmenovaný Leatherface 3D.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace