Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #84 o Vaderovi a Mortal Kombat


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Máte blíž ke světlé nebo temné straně síly? Jak vypadá nový seriál Mortal Kombat? Proč je těžké vyfotit Toma Cruise na plakát? A jak se kalí v Bradavicích?  

První novodesignový výplach

Mortal Kombat týdne
Tak už to začalo. Brzy by se v obchodech měl objevit nový díl herní mlátičky Mortal Kombat a s ním přichází i dlouho očekávaný web seriál s názvem Mortal Kombat: Legacy. Ve výplachu jste se o něm už něco dočíst mohli, takže v rychlosti –Kevin Tancharoen dal dohromady partu herců a bijců a nechal je dávat si po tlamě. Původně chtěl svým kraťasem Mortal Kombat: Rebirth získat peníze na celovečerní film, ale nakonec je z toho web seriál. Každý z devíti dílů bude mít jen pár minut, ale na akci se šetřit nebude a na závěr bychom se měli dozvědět něco o motivacích a cílech všech mortalkombatovskch hrdinů. V prvním díle si to rozdali Jax a Kano, objeví se i Stryker a Sonia Blade.

Volba týdne
Zamyslel se nad tím určitě každý. Kdybyste vládli vesmírnou silou a měli doma ve skříni vedle fuseklí apartní světelný meč, na čí stranu byste se přidali? Chránili byste slabé a utlačované a snažili se šířit demokracii po celé galaxii, nebo byste spojili síly s nejdýchavičnějším frajerem galaxie Darthem Vaderem? Rebelové jsou klaďáci, Galaktické impérium je však bezpochyby mnohem víc cool. Těžká volba? Jak pro koho.

Divadlo týdne
O muzikálové verzi Spider-Mana jsme vás informovali už několikrát. Stála hodně peněz, režírovala ji Julie Taymor, nebyla moc úspěšná a prý ani dobrá a každý týden se při téhle show někdo zranil. Zkrátka legrace. Pořád ale těch průšvihů není dost na to, aby začala konkurence měnit své plány, takže přípravy na Batman Live jsou v plném proudu. Děj by měl vyprávět o tom, jak se z cirkusového artisty Dicka Graysona stal Batmanův podržtažka Robin. A všichni tihle padouši půjdou těm dvěma po krku.

Génius týdne
Jakmile se ve Výplachu v kapitolce Génius týdne objeví někdo s příjmením Nolan, začne mít většina čtenářů nejspíš jasno. Lidé s tímhle příjmením totiž své práci rozumí. John Nolan nemá s režisérem nových Batmanů nic společného, ale Hollywood by bez něho byl také o něco méně zajímavý. Tenhle Nolan je totiž králem animatroniky. Dnes se sice pro výrobu triků používají především počítače, ale poctivé stroje a roboti mají pořád své kouzlo. John Nolan je zodpovědný například za Souboj titánů, pracoval na Harry Potterovi nebo dělal s Guillermem del Torem na Hellboyovi. Zkrátka šikula.

Ksicht týdne
Ne každý je fotogenický, ale pokud chce být člověk herec, musí počítat s tím, že se jeho obličej dříve nebo později na nějakém tom plakátu objeví. Jak to tak ale vypadá, i ty největší hvězdy mají s tímhle někdy problém. Jet Li nikdy nedostal nové sluneční brýle, Denzel Washington se vám nikdy nebude dívat do obličeje, Bruce Willis odmítá být na plakátech celý a Jean-Claude Van Damme má namakanou jen pravou ruku a levou používá pravděpodobně pouze na vyvažování těla při chůzi.

Kalba týdne
Když se to tak vezme, tak je sága o Harry Potterovi v podstatě série filmů ze studentského prostředí. Bohužel to vypadá, že nám J. K. Rowling něco zatajila. Obyčejní studenti většinou kašlou na boj se zlem a zajímá je především to, kde je levnější pivo a kde se bude večer chlastat. Ani ve vystřižených scénách se nedozvíme nic o tom, jak vlastně Harry, Hermiona a Ron tráví svůj volný čas, v reálu by to ale vypadalo nejspíš nějak takhle.

Změna týdne
Lindsay Lohan si dokázala dojebat kariéru jako nikdo na světě. Nejdřív to byla roztomilá dětská herečka, pak talentovaná dospívající herečka a pak vylitá kráva obtěžující v bulváru. Role jí nikdo nenabízel a když už se tak stalo, tak si z ní ve filmu dělal legraci. Teď se sice její jméno skloňuje v souvislosti s mafiánským životopisem Gotti, ale i tak to vypadá, že tahle druhá Paris Hilton končí. Bez boje se však vzdát nehodlá a vytáhla ty nejtěžší zbraně. Změní si příjmení. Respektive ho přestane používat, takže místo Lindsay Lohan brzy možná uvidíme jen Lindsay. Vyšlo to Madonně, vyšlo to Cher, tak proč by to nemohlo vyjít jí? No... možná proto, že nic neumí. Ale jen možná.

Pohřeb týdne
Ať už patříte mezi obdivovatele Monty Pythonů nebo při jejich skečích jen kroutíte nechápavě hlavou, fakt je ten, že tahle komediální parta ovlivnila humor a kulturu vůbec opravdu zásadně. Když ale zemřel Graham Chapman, bylo i těm největším optimistům jasné, že je konec. Jeho pohřeb však stál bezpochyby za to.

Lump týdne
No a je to tady zase. Nicolas Cage opět bojuje s démonem, který čas od času ovládne jeho tělo. Někdo ho nutí křičet na včely, potom vyžaduje po ochrance východoevropského klubu, aby respektovala jeho oči a teď si pro něj přijela konečně už i policie. Nicolas Cage se v sobotu ráno hádal ve svém domě v New Orleans se svou manželkou tak nahlas, že si pro něho přijelo auto s majáčkem. Původně mu uniformovaní zástupci zákona chtěli jen domluvit, ale Cage držkoval a vyzýval je, aby ho zatkli. No tak ho zatkli. Herec byl venku za pár hodin a stálo ho to jedenáct tisíc dolarů, nějaká malá cela by mu ale nejspíš udělala dobře. Mohl by tam alespoň chvilku přemýšlet o tom, proč se posledních pár let chová jako idiot a proč natáčí tak blbé filmy.

Duel týdne
Minule jsme po vás chtěli pár návrhů na herce do hlavní roli nové verze Vrány. Hodně často padalo jméno Josepha Gordon-Levitta, ale zaujal vás třeba i Cillian Murphy nebo Colin Farrell.

Dnes si dáme twilightovský duel a rovnou všechny čtenáře s nezvladatelnou chutí být vtipní poprosím, aby se nezúčastnili, pokud nemají co říct. Před pár dny se objevil trailer na film Abduction, v němž se bude Taylor Lautner pokoušet stát novým Jasonem Bournem. Tento pátek si za mořem odbude premiéru zajímavě vypadají drama Voda pro slony, v němž se Robert Pattinson pokusí světu předvést, že zvládne zahrát víc než jen zářícího upíra. Nás by zajímalo, který z těch dvou má podle vás větší šanci prosadit se mimo universum Stmívání.

Jméno klasicky piště do předmětu a nezapomeňte v textu uvést důvody.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (32)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace