Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ předpremiéra: Nabušený Zdrojový kód


ikona
KarelR
moviezonemz projekce
Po kliknutí se dozvíte, co budete dělat příští středu večer. 

 UPDATE: V prodeji je ještě nějakých čtyřicet lístků, tak se neupejpejte a sáhněte po nich!

Na MovieZone se v posledních dnech strhla velkolepá debata. Je Zdrojový kód prvotřídní sci-fi srovnatelná s žánrovými špičkami, jak tvrdí imf ve svojí recenzi? Nebo jde "jen" o velmi povedený film na jedno, maximálně dvě zhlédnutí? Slovenšti diváci už si to můžou zjišťovat na vlastní pěst, ti čeští si musí počkat do příštího čtvrtka. Nebo...

... o den méně. Ve středu 20. dubna ve 20:00 totiž MovieZone ve spolupráci s H.C.E. pořádá speciální předpremiéru tohohle filmového amarounu (cokoliv to proboha je, imfe). Duncan Jones a Jake Gyllenhaal se sice na poslední chvíli rozhodli, že nás svoji návštěvou nepoctí, i tak byste ale neměli váhat. V pokladně kina Atlas ode dneška čeká 110 lístků po 90 korunách, které se prodávají stylem "kdo dřív přijde, ten dřív mele".

TRAILER / RECENZE ZDROJOVÉHO KÓDU

Kdo se tedy už teď nemůže dočkat, jak bude mít kapitán Colter Stevense x-krát 8 minut na to, aby našel bombu ve vlaku a zabránil tak teroristickému útoku, ví, kde v příštích dnech udělat krátkou zastávku. Asi na žádné projekci Zdrojového kódu se totiž nesejde tolik filmových nadšenců, se kterými pak budete moct v nejbližší hospodě řešit, jak a co se ve filmu vlastně dělo.

A pokud budete s akcí spokojení, můžete směle začít vyhlížet další. MZ předpremiéry by se měly konat zhruba jednou do měsíce, a protože se blíží letní sezóna, určitě nebude nouze o bijáky, které si nejlépe užijete na velkém plátně a s bandou podobně naladěných lidí. Tak na středečním rozjezdu zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace