Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Vítejte na nové MovieZone!

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Cival

Super, len by som mozno tieto spravy daval aj do hlavnej diskusie. Staci par diskusnych prispevkov vpravo vo vypise a uz si nikto nevsimne, ze si to sem pisal a to by bola skoda. Je fajn aby vsetci vedeli, ze to tu neustale zdokonalujete.
S cim suvisi jedna moja pripomienka. Nedal by sa ten stlpec s najnovsimi diskusnymi prispevkami rozsirit? Ukazovatel najhorucejsich diskusii je mi nanic ked je tam mozno najviac prispevkov, ale su stare niekolko tyzdnov.
Dik:+
201989
Super, len by som mozno tieto spravy daval aj do hlavnej diskusie. Staci par diskusnych prispevkov vpravo vo vypise a uz si nikto nevsimne, ze si to sem pisal a to by bola skoda. Je fajn aby vsetci vedeli, ze to tu neustale zdokonalujete. S cim suvisi jedna moja pripomienka. Nedal by sa ten stlpec s najnovsimi diskusnymi prispevkami rozsirit? Ukazovatel najhorucejsich diskusii je mi nanic ked je tam mozno najviac prispevkov, ale su stare niekolko tyzdnov. Dik*:+*
Cival
0 0
reagovat
To se mi tu stává poměrně často a dost se za to stydim...:D
201983
To se mi tu stává poměrně často a dost se za to stydim...*:D*
0 0
reagovat
Jsem sám, kdo teď chtěl ten Civalův koment zalajkovat, ale došlo mu, že to nejde? Weird... :D
201982
Jsem sám, kdo teď chtěl ten Civalův koment zalajkovat, ale došlo mu, že to nejde? Weird... *:D*
0 0
reagovat
Soundtracky aka OST maji svou vlastni rubriku link a jsou databazove uchovavany v profilech filmu.

Jinak nas programatorsky mag zavedl poutaky na hlavni clanky v zahlavi, vypis uzivatelskych hodnoceni u traileru (na recenzich se pracuje), ceske titulky u otitulkovanych traileru mate ke stazeni logicteji pod moznosti Stahnout apod. Dalsi vylepseni a doladeni jsou na ceste :)
201980
Soundtracky aka OST maji svou vlastni rubriku http://www.moviezone.cz/ost/ a jsou databazove uchovavany v profilech filmu. Jinak nas programatorsky mag zavedl poutaky na hlavni clanky v zahlavi, vypis uzivatelskych hodnoceni u traileru (na recenzich se pracuje), ceske titulky u otitulkovanych traileru mate ke stazeni logicteji pod moznosti Stahnout apod. Dalsi vylepseni a doladeni jsou na ceste :)
0 0
reagovat
teraz by bola haluz keby tu vsetci zacali pisat ze uz im ine farby pozadia ani netreba ze si na ciernu uz zvykli:D
..ale nie je to fakt pekne..
jedina vec co mi vadi je ze ked nieco ohodnotim musi sa znova nacitat cela stranka, neda sa to odstranit? na starej verzii to predsa nebolo
201207
teraz by bola haluz keby tu vsetci zacali pisat ze uz im ine farby pozadia ani netreba ze si na ciernu uz zvykli*:D* ..ale nie je to fakt pekne.. jedina vec co mi vadi je ze ked nieco ohodnotim musi sa znova nacitat cela stranka, neda sa to odstranit? na starej verzii to predsa nebolo
0 0
reagovat
To se furt dodělává...
201206
To se furt dodělává...
0 0
reagovat
Zobrazujú sa pri traileroch hodnotenia iných užívateľov? Ak áno, tak ako to aktivujem?
201205
Zobrazujú sa pri traileroch hodnotenia iných užívateľov? Ak áno, tak ako to aktivujem?
0 0
reagovat
dodělat listování v ohodnocených filmech a trailerech v profilech uživatelů - jo, to jo teda vlastne. A jinak nezuř :)
201202
dodělat listování v ohodnocených filmech a trailerech v profilech uživatelů - jo, to jo teda vlastne. A jinak nezuř :)
0 0
reagovat

Cival

Eh, to jako fakt?
Beru že se vám některé věci prostě nechce předělávat, ale to listování v ohodnocených trailerech je čistý nedodělek, pak nechápu proč jste to do profilů vůbec cpali.

Memphis
Plamínky se dají jednoduše zablokovat, jen moc nechápu co se na nich komu líbí (kdyby aspoň měly nějaký smysl, např označovaly že v diskuzi během poslední hodiny přibyl příspěvek, či něco podobného)
201197
Eh, to jako fakt? Beru že se vám některé věci prostě nechce předělávat, ale to listování v ohodnocených trailerech je čistý nedodělek, pak nechápu proč jste to do profilů vůbec cpali. [b]Memphis[/b] Plamínky se dají jednoduše zablokovat, jen moc nechápu co se na nich komu líbí (kdyby aspoň měly nějaký smysl, např označovaly že v diskuzi během poslední hodiny přibyl příspěvek, či něco podobného)
Cival
0 0
reagovat
Jedna vec - už som sa na to raz v minulosti sťažoval, ani už neviem či to potom išlo, no teraz mi v Opere nefunguje to tlačítko na opätovné prehratie traileru. Len mi skočí na začiatok a nič. Musím zatvoriť a načítať znova.
201067
Jedna vec - už som sa na to raz v minulosti sťažoval, ani už neviem či to potom išlo, no teraz mi v Opere nefunguje to tlačítko na opätovné prehratie traileru. Len mi skočí na začiatok a nič. Musím zatvoriť a načítať znova.
0 0
reagovat
V těch plamínkách je snad nějaká podprahová reklama, že tam musej bejt?

Listování v hodnocení nebude? Takže jen 20 nejlíp ohodnocených filmů a šlus? :-
201057
V těch plamínkách je snad nějaká podprahová reklama, že tam musej bejt? Listování v hodnocení nebude? Takže jen 20 nejlíp ohodnocených filmů a šlus? *:-*
0 0
reagovat
Tak ani jednoho se už nedočkáš, ale snad to zvládneš :)
201054
Tak ani jednoho se už nedočkáš, ale snad to zvládneš :)
0 0
reagovat

Memphis

U mě rozhodně modrá.

ad design
Ještě by to chtělo přemístit tlačítko "napsat nový příspěvek" na levou stranu (mít ho napravo je imo silně nesmyslné), zrušit ošklivé plamínky u "nejživějších diskuzí", dodělat listování v ohodnocených filmech a trailerech v profilech uživatelů, zlikvidovat zbytečný "kolotoč" novinek na hlavní stránce a pozvat každého registrovaného na pivo - a bude to tady skoro dokonalé :))
200981
U mě rozhodně modrá. [b]ad design[/b] Ještě by to chtělo přemístit tlačítko "napsat nový příspěvek" na levou stranu (mít ho napravo je imo silně nesmyslné), zrušit ošklivé plamínky u "nejživějších diskuzí", dodělat listování v ohodnocených filmech a trailerech v profilech uživatelů, zlikvidovat zbytečný "kolotoč" novinek na hlavní stránce a pozvat každého registrovaného na pivo - a bude to tady skoro dokonalé *:))*
Memphis
0 0
reagovat
Paráda, teď se můžeme začít bavit o tom, která barva je lepší. Já osobně zůstávám u černý :)
200980
Paráda, teď se můžeme začít bavit o tom, která barva je lepší. Já osobně zůstávám u černý *:)*
0 0
reagovat

Cival 15.4.

Promiň, ale mě ta jednolitá černá vážně strašně neseděla, když se to mění a vyvíjí tak ok, ale když se to nasadilo poprvé, tak se mi fakt líbila jen hlavní stránka a obecně vrch a spodek stránek. Teď se mi tady vše čte mnohem líp, mám z toho citelně lepší pocit a celkově jako jediná designově rušící věc mi přijdou tlačítka v diskuzi, které mi ale nijak nevadí. Mé tehdejší rozhořčení plynulo z celkem velkého počátečního zklamání (které nebylo.

Každopádně když vidím, že to dál měníte, ladíte a imo citelně zlepšujete, tak se dodatečně omlouvám a chválím. :+
200979
Promiň, ale mě ta jednolitá černá vážně strašně neseděla, když se to mění a vyvíjí tak ok, ale když se to nasadilo poprvé, tak se mi fakt líbila jen hlavní stránka a obecně vrch a spodek stránek. Teď se mi tady vše čte mnohem líp, mám z toho citelně lepší pocit a celkově jako jediná designově rušící věc mi přijdou tlačítka v diskuzi, které mi ale nijak nevadí. Mé tehdejší rozhořčení plynulo z celkem velkého počátečního zklamání (které nebylo. Každopádně když vidím, že to dál měníte, ladíte a imo citelně zlepšujete, tak se dodatečně omlouvám a chválím. *:+*
Cival 15.4.
0 0
reagovat
Je to pekne vyriešené. Mohlo by sa niečo spraviť aj s tým facebookom a boofi, ktoré v FF4 nefungujú a je tam len čiernota. :) V IE to paradoxne ide, ale to sa aj hanbím zapínať. :D
200969
Je to pekne vyriešené. Mohlo by sa niečo spraviť aj s tým facebookom a boofi, ktoré v FF4 nefungujú a je tam len čiernota. *:)* V IE to paradoxne ide, ale to sa aj hanbím zapínať. *:D*
0 0
reagovat
Využití tří adekvátních míst, kde o tom poreferovat... done. :D:+
200968
Využití tří adekvátních míst, kde o tom poreferovat... done. *:D**:+*
0 0
reagovat
Alternativní barvy pozadí done 8)
200965
Alternativní barvy pozadí done *8)*
0 0
reagovat
jj :+
199453
jj *:+*
0 0
reagovat
On-line je zpět. :D:+
199452
On-line je zpět. *:D**:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se