Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Záporácká comicsová elita


ikona
Mr. Hlad
batmansuperman
Kdo bude za padoucha v Supermanovi a Batmanovi?  

Obsadit záporáka do nového Supermana nebo Batmana není žádná sranda. V prvním případě to musí být herec, ze kterého začne být divák nervózní nejpozději za dvě vteřiny. A u Batmana se zase musí najít talent, jenž by se neztratil vedle ostatních herců.

A teď se zdá, že máme oboje. To, že v Man of Steel (oficiální název) bude dělat hlavnímu hrdinovi problémy Generál Zod, se tuší už nějakou chvilku. Padlo i pár jmen herců, kteří by si tuhle roli mohli zahrát, nejčastěji bylo slyšet o Viggo Mortensenovi. Pak se ale někdo zmínil o Michaelu Shannonovi. Méně známý herec válel v seriálu Mafie v Atlantic City a byl nominovaný na Oscara za roli v dramatu Nouzový východ. A rozhodně vypadá jako někdo, s kým byste se nechtěli hádat, jestli je lepší Sparta nebo Slavie. No a z Shannona je teď Generál Zod oficiálně. Role jednoho z nejslavnějších comicsových záporáků na něj bude klást hodně velké nároky, pokud však svou úlohu zvládne a povede se i film, je možné, že o Shannonovi budeme za pár let slýchat mnohem častěji.

Mnohem častěji bychom mohli slyšet i o člověku jménem Josh Pence. Doteď jsme o něm totiž neslyšeli vůbec a najednou to vypadá, že by si v The Dark Knight Rises mohl zahrát mladého Ra's Al Ghula, tedy postavu, které dal v Batman začíná obličej Liam Neeson. Jak je to možné? Jednoduše, buď půjde o nějaké flashbacky, nebo se použije speciální zařízení jménem Lazarova studna, která dokáže oživit mrtvé. A na konci Batman začíná byl Ra's Al Ghul mrtvější než Elvis. Josh Pence žádná hvězda není, už ale dokázal, že herecké výzvy zvládá. Objevil se totiž v The Social Network jako tělo jednoho z dvojčat Winklevossových, na nějž David Fincher přidělal později hlavu Armieho Hammera. Účast Pence v The Dark Knight Rises zatím není potvrzená, tak uvidíme, jestli se ještě něco nezmění, každopádně Liam Neeson několikrát řekl, že s jeho návratem počítat nemáme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace