Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool má režiséra


ikona
KarelR
deadpoolryan reynolds
Kdo se ujme hláškujícího comicsového žoldáka? 

A je dobojováno. Foxové dlouho řešili, komu vrazí eRkovou comicsárnu, ve které bude Ryan Reynolds hlásit a krájet lidi jako zohavený superžoldák Deadpool. Objevila se jména jako Robert Rodriguez nebo švédský klipař Adam Berg, vítězem se ale nakonec stal Tim Miller. Kdo to sakra je? Vůbec se nemusíte stydět za to, že netušíte.

On netuší skoro nikdo. Miller zatím nemá na kontě jediný film, s comicsy má však bohaté zkušenosti. Režíroval peckoidní megatrailer DC Online (tady ho rozebírá) a především jde o velmi zkušeného trikaře, který dohlížel na Singerovy X-Meny, Daredevila nebo loňského Scotta Pilgrima. Těžko říct, jestli ho to kvalifikuje k tomu, aby nám dodal prý velmi drsnou řežbu podle scénáře Rhetta Reese a Paula Wernicka (Zombieland). Svoji šanci si ale určitě zaslouží a nezbývá než doufat, že film dotlačí do produkce v dohledné době.

X-Men Origins: Deadpool (nepotvrzený název) je totiž další marvelovka, se kterou mají u 20th Century Fox potíže. Zatímco Wolverine nedávno přišel o režiséra, tady není vůbec jasné, kdy si představitel titulní role najde čas na natáčení. Ryan Reynolds sice pořád opakuje, že se role Wadea Wilsona vzdát nehodlá. Už letos v létě ale bude po kinech létat jako Green Lantern a to může všechno změnit. Téhle obří comicsárně totiž při slušných tržbách hrozí bleskové odklepnutí dvojky, při němž by Warneři mohli zamávat tučným šekem. A ukecat tak Reynoldse k tomu, aby definitivně zběhl od konkurence a plně se věnoval jen zelenému ochránci vesmíru.

Což by byla velká škoda, jelikož "reklama" na Deadpoola v prvním Wolverineovi (se kterým mimochodem nebude mít nový film nic společného) byla dozajista tím nejlepším, co jste za svých 150 korun dostali. Smířili byste se s jeho případným přeobsazením, kterému by ale právě výběr režiséra mohl zabránit? A co na tuhle nečekanou volbu říkáte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace