Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jedna legenda nestačí


ikona
Mr. Hlad
sylvester stallone
Sylvester Stallone plánuje spolupráci s člověkem, který pomáhal tvořit akční žánr 

Sylvester Stallone chystá akční film Headshot. To je dobrá zpráva, o kterou jsme se s vám podělili už před pár týdny. Včera ale film ztratil režiséra, protože Wayne Kramer byl producenty odejit. To je špatná zpráva.

Aby se zachovala rovnováha světa, musí po zprávě špatné přijít opět dobrá. Wayne Kramer, režisér vynikajícího thrilleru Zběsilý útěk, údajně chtěl, aby byl film výrazně násilnější a temnější, než měl v plánu Sly. Jen připomeneme, že má jít o příběh nájemného vraha, jenž spojí síly s mladým newyorským detektivem a společně se vydají rozstřílet na kusy spoustu zlých lidí s konexemi ve Washingtonu. Na první pohled je to ideální látka pro oba zmíněné borce, ale jednoduše to nevyšlo. Naštěstí to vypadá, že má Sly v merku hodně zajímavou náhradu. Za kameru by se totiž mohl postavit veterán a legenda Walter Hill. Dnešním mladým divákům jeho jméno nejspíš nic moc neřekne, ale tenhle chlapík si v minulosti udělal v Hollywoodu nejeden významný zářez.

Jako producent pomohl na svět Vetřelci, v podstatě vymyslel žánr buddy movie v klasice 48 hodin, složil úžasnou poctu Samu Peckinpahovi v Extrémním předsudku, natočil neodolatelně šílenou kombinaci muzikálu, kovbojky a motorkářského filmu Ohnivé ulice a dokázal procpat odkazy na klasické westerny do snad úplně každého filmu, který kdy natočil. Naposledy měl v kinech film v roce 2002 a šlo o průměrné boxerské drama Neporazitelný, posledních pár let však pracuje na thrilleru St. Vincent, v němž by se měl nájemný vrah kvůli své oběti vydávat za kněze a začne mu to lézt trochu na mozek. Každopádně to vypadá, že si bude muset program na příštích pár měsíců trochu upravit. Walter Hill je snad ten největší oldschool, jaký mohl Stallone pro svou novinku vytáhnout a hodně tím riskuje. Na druhou stranu pokud Hill nezapomněl řemeslo, mohli bychom se dočkat přesně takového filmu, jaký v našich kinech posledních pár let chybí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace