Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se supergangster


ikona
Mr. Hlad
ruben fleischersean penn
Koho uvidíme v gangsterce od režiséra Zombielandu?  

Dobrých retro detektivek je pořád dost málo na to, aby mohli být jejich fanoušci spokojení. Veřejní nepřátelé Michaela Manna se povedli tak na půl a na pár měsíců byl zase klid. Ten teď ale končí.

O projektu jménem Gangster Squad se mluví už docela dlouho. Původně se počítalo s tím, že se ho ujme Ben Affleck, ten však dal přednost jiné práci, a tak za kamerou skončil Ruben Fleischer. Ten si vybojoval solidní místo v Hollywoodu díky hororové komedii Zombieland. Ta byla levná, efektní a úspěšná, což jsou tři slova, na která producenti slyší. Fleischer se pokusí své kvality potvrdit letos v létě s filmem 30 Minutes or Less, v němž Jessie Eisenberg vyfasuje bombu přidělanou na tělo a dostane půl hodiny na to, aby vykradl banku. Jestli to bude stejná zábava jako minule, to zjistíme až za pár měsíců, Fleischer však už teď pracuje na obsazení své gangsterky.

A rád by v hlavní roli viděl Seana Penna. Ten by si mohl zahrát mafiánského šéfa Mickeyho Cohena, jenž ve čtyřicátých letech šéfoval podsvětí Los Angeles. Cohen byl zapálený boxer a tak trochu psychopat a sociopat a policie to s ním neměla úplně jednoduché. Ve filmu by po něm mohl jít Ryan Gosling, kterého by režisér rád viděl v roli šéfa speciální policejní jednotky, která má povoleno občas překračovat předpisy a vykládat si zákony po svém. Rozhodně je to zajímavá dvojka a Penn magory umí. Gosling by zase rád letos v Drive předvedl, že zvládá i akční žánr, tak uvidíme. Každopádně by Gangster Squad mohla být hodně povedená žánrovka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace