Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #81 o voňavkách a hubnutí


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Co je nejlepší dieta? Kdo je nejdůležitějším disneyovským zaměstnancem? A jaký zázrak můžete vyhlížet v květnu na DVD? 

Výplach s pomocí Stčka a Goreckiho

Reklama týdne
Spolupráce Joe Wrighta a Keiry Knightley zatím vždycky přinesla ovoce. Pýcha a předsudek i Pokání byly výtečné filmy, cesty těch dvou se však na čas rozdělily. Wright brzy představí svůj hodně divný thriller Hanna a o jeho bývalé dvorní herečce slyšíme taky docela často. Přesto si ti dva našli čas a natočili hodně efektní a stylovou retro reklamu na Chanel.

Dieta týdne
Hubnutí je svině. Nutí člověka dělat bolestivé pohyby, jíst věci, které jsou zdravé (to, co je zdravé, je obvykle hnusné) a vůbec nedělá organismu dobře. Přesto se celé týmy vědců zabývají hledáním té nejefektnější diety. Místo nich ji však objevil Peter Jackson. Stačí natočit dva filmy, které nesplní divácká ani komerční očekávání a hned jdou kila dolů!

Zpěvák týdne
Nick Pitera. To jméno si zapamatujte, protože díky němu u Disneyho ušetří miliony dolarů. Už nemusí najímat desítky zpěváků a řešit, jestli se hlas toho či onoho herce hodí víc na hrdinu, podržtaku, záporáka nebo by měl zpívat ve sboru. Nick Pitera to zvládne všechno sám.

Parazit týdne
Společnost Asylum už se stala jistotou na filmovém trhu. Jakmile se v kinech objeví potenciální hit, můžete čekat, že na DVD najdete film s VELMI podobným názvem i zápletkou. Jen bude výrazně horší. Teď o sobě však dal vědět filmový satan devadesátých let Albert Pyun a rozhodl se, že se vydá stejnou cestou jako Asylum. Jen si bude ještě méně lámat hlavu s tím, co je a není špatné. V květnu se totiž v prodeji objeví režisérská verze jeho filmu Captain America. Natočil ho v roce 1990, od začátku měl problémy s rozpočtem, v hlavní roli se objevil jakýsi Matt Sailnger a celé to kvalitami připomínalo ranní stolici. Jistě je jen náhoda, že v květnu v do kin dorazí i Captain America: First Avenger.

Plakát týdne
Holky, zbraně, draci, samurajové a nuda. To je podle všeho Sucker Punch. Osobně se o tom přesvědčím až příští týden, ale zdá se, že Zack Snyder tentokrát trochu přestřelil. Přesto film nabízí aktivním umělcům hodně možností k tomu, aby se kreativně vyblbli. Ono kreslit polonahé baby je nejspíš zajímavější než malovat třeba obal k novému filmu Stevena Seagala. Tady a tady můžete posoudit, jak se jim to povedlo.

Spoiler týdne
Pět minut a třicet šest vteřin. Člověk by si řekl, že to je krátká doba, ale i během takhle krátké doby je možná vytočit filmového fanouška do ruda. Následující video je totiž kompilace spoilerů, za jejichž vyzrazení se v dobré společnosti trestá několikaminutovým kopáním do rozkroku. A s rozběhem. Je na vás, jestli si ho pustíte nebo jestli vydržíte. Já skončil po pár vteřinách a naštěstí jsem všechny filmy znal. Dál se neodvážím.

Fotky týdne
K tomuhle není moc co dodat. Eric Ogden je šikovný fotograf a na jeho práci je radost se dívat, ať už před objektivem stojí Rachel McAdams, Kevin Bacon, Matthew McConaughey nebo Helen Mirren. Dobrý.

Pravda týdne
Drama Černá labuť přineslo Natalii Portman Oscara a Darren Aronofsky si pojistil svou pozici jednoho z nejzajímavějších filmařů současnosti. Všechno ale mohlo být jinak. Aronofsky totiž původně plánoval udělat hlavní hvězdu z Todda Barryho, kterého si publikum u Wrestlera zamilovalo. Proč nakonec Barry z filmu odešel? A proč se Černá labuť nejmenovala The Deli Manager? Tady to zjistíte.

Kraťas týdne
Od Mementa Christophera Nolana uběhlo už docela hodně času, a tak se amatérští filmaři nemusí stydět, když se u něj inspirují. Kraťas Tick Tock to ale dělá celkem zajímavým způsobem.

Duel týdne
Minule jsme od vás chtěli vědět, koho byste rádi viděli na zatím prázdném místě režiséra Wolverina. A padala zajímavá jména. S takovým Angem Leem, Peterem Bergem nebo Bryanem Singerem počítat nemůžeme, protože mají plné ruce práce, ale Alfonso Cuarón, Andrew Niccol, Martin Campbell nebo menší hvězdy jako Isaac Florentine, Duncan Jones a Ruben Fleischer jsou sakra zajímavé volby.

Dnes si ale dáme klasický duel. A bude agentský. Napište nám, kterého z agentů s iniciály JB preferujete. Na jedné straně je zapomětlivý Jason Bourne, na druhé klasik James Bond. Jméno favorita piště do předmětu a do textu uveďte důvody.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace