Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 9/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo se dá na vykrádání bank? Našli jsme novou Sněhurku? A co natočí Kenneth Branagh po Thorovi?  

Bill Hader, Andy Samberg, Donald Glover a Aubrey Plaza si zahrají v komedii s kouzelným názvem The Hand Job. Hlavní hrdinka tu bude chtít nasbírat co nejvíc sexuálních zkušeností, než odejde na vysokou. Julianne Moore si zahraje Sarah Palin v HBO filmu o prezidentské kampani Game Change. V thrilleru Gone, v němž musí Amanda Seyfried osvobodit svou sestru z rukou sériového vraha, uvidíme i Wese Bentleyho nebo Jennifer Carpenter. Wagner Moura z obou dílů Elitní jednotky bude hrát záporáka ve sci-fi Neila Blomkampa Elysium. Alex Pettyfer dostal jednu z hlavních rolí v teen thrilleru Hladové hry. Bill Hader si zahraje v komedii Henchmen, jejímiž hrdiny budou dva chlapíci pracující jako podržtažky pro padoucha, aniž by o tom zprvu věděli. Celé to má být prý natočené jako filmy o Jasonu Bourneovi, jen ti hrdinové budou trochu jiní.

Kristen Stewart bude Sněhurka v Snow White and the Huntsman, objeví se tak vedle Viggo Mortensena a Charlize Theron. Vince Vaughn bude hrát v komedii The Insane Laws, v níž se dva kamarádi budou muset vyrovnat s tím, že spolu chodí jejich děti. Hlavní ženskou roli v Jump Street 21 dostala Brie Larson. Ewan McGregor by si mohl zahrát lupiče Eddieho Dodsona, jenž bude v Electric Slide vykrádat banky, aby mohl sponzorovat svou drogovou závislost. Andrew Garfield se dá taky na loupení a mohl by si v remaku německého thrilleru The Robber atleta, jenž bere přepadávání bank jako sport. Kenneth Branagh bude režírovat sportovní drama o veslařském týmu z třicátých let The Boys in the Boat.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace