Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fofry kolem bubáků


ikona
Mr. Hlad
guillermo del toro
Jaká monstra chystá Guillermo del Toro? A jak to vypadá s adaptací V horách šílenství?  

Guillermo del Toro se ještě asi tak před rokem chtěl jako producent podepsat pod každý druhý film, který alespoň trošku zaváněl hororem. Jako režisér však svou kariéru fláká. Nejdřív odešel od Hobita, protože natáčení ne a ne začít, a teď se zdá, že zase přišel o srdcovku.

Adaptace novely H. P. Lovecrafta V horách šílenství se měla začít natáčet již letos v létě a včera to chvilku vypadalo, že v hlavní roli vědce, jenž na Antarktidě objeví něco hodně znepokojivého, uvidíme Toma Cruise. Chvilku na to byla tahle informace vyvrácena, ale Cruise s producenty údajně stále jednal. Odvážlivci z Criterioncast se tedy rozhodli del Torovi napsat a požádali ho o nějaké informace ohledně V horách šílenství i filmu Pacific Rim, o němž se začalo najednou zase mluvit. A situace se má takhle – V horách šílenství má stopku a del Toro se vrhne na Pacific Rim.

Fandové Lovecrafta teď nejspíš trpí, ale del Torova oznámená novinka taky nevypadá špatně. Pacific Rim by měl být film o obřích věcech a bytostech, které žily na dně oceánu, ale v budoucnosti je to přestane bavit a vylezou na povrch. Po Zemi se najednou valí hned několik gigantických monster, za nimiž zůstává jen zkáza a zbytky lidské populace musí vymyslet, jak se jich zbavit. Variace na Godzillu v del Torově režii by rozhodně mohla stát za to. Tenhle režisér si umí s designem divných věcí a zrůd pohrát jako málokdo, takže uvidíme, jestli mu to zase na poslední chvíli někdo nezruší.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace