Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #78 o fitness a akci


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jaké jsou nejmodernější trendy ve fitness? Co říká na RoboCopovu sochu sám RoboCop? A jak by vypadal film podle hry Modern Warfare?  

Nijak mimořádný výplach 

Tělocvik týdne
V Hollywoodu člověk jednoduše nemůže být ošklivý. A nebo musí být ošklivý jako třeba Steve Buscemi nebo Ron Perlman a založit si kariéru právě na tom. Většina lidí však musí být krásná. Někdo se tak narodí, někoho to stojí spoustu dřiny, ale vždycky se najde pár způsobů, jak kráse trochu pomoci. Jimmy Kimmel teď jeden odhalil a zbláznily se do něj třeba i Scarlett Johansson, Jessica Biel, Minka Kelly, Jesscia Alba, Eva Longoria, Lindsay Lohan nebo Emily Blunt.

Fotky týdne
V některém ze starších výplachů jste mohli vidět velmi zajímavé a originální fotografie, na nichž se herecké hvězdy stylizovaly do Disneyovek. Jessica Biel pobíhala po lese jako Pocahontas, Rachel Weisz se převlékla za Sněhurku a Jennifer Loper se jako princezna Jasmína proletěla na létajícím koberci s Aladdinem Marcem Anthonym. Teď tu máme další várku a opět jde o hodně povedené fotky. Tentokrát tu máme další kolo Sněhurky s Olivií Wilde, Krásku a zvíře v podání Penélope Cruz a Jeffa Bridgese nebo záporačku z Malé mořské víly Queen Latifah.

Politika týdne
Tohle video je sice už trošku starší, ale do výplachu patří ze tří důvodů. Zaprvé je v něm Matt Damon, zadruhé je to dost vtipné a zároveň mrazivé a zatřetí jsme o něm donedávna vůbec nevěděli, a tak jsme se o něj s vámi jednoduše podělit nemohli. Každopádně stojí za to vrátit se do nedávné minulosti, kdy se rozhodovalo, jestli bude Americe vládnout Barrack Obama nebo John McCain. Je celkem fuk, jestli Damon patří mezi příznivce demokratů nebo republikánů, ale jeho argumenty, proč nehlasovat republikánskou první dámu Sarah Palin, stojí rozhodně za poslechnutí i v případě, že Obamově politice nefandíte.

Výzva týdne
V jednom z nedávných výplachů jste si mohli přečíst o tom, že v Detroitu bude pravděpodobně stát socha RoboCopa. Starostovi města to sice připadá jako blbý nápad, ale Alex Murphy má evidentně dost fanoušků na to, aby se stavba prosadila. Teď se k tomu všemu navíc vyjádřil člověk nejpovolanější. Peter Weller sice v posledních letech z filmového světa trochu zmizel a místo hraní se věnuje učení, ale o RoboCopovi toho ví víc než kdokoliv jiný. A jeho názor, zda stavět nebo nestavět, je jasný.

Retro týdne
Máte spoustu volného času a nevíte co s ním? Myslíte si, že jste za svůj život viděli víc sitcomů než průměrný televizní divák? Jestli ano, tak si udělejte chvilku a zkuste na tomhle obrázku poznat padesátku televizních klasik. Správné odpovědi najdete tady.

Making Of týdne
Topher Grace a Dan Fogler již brzy vypustí do kin svou retro kaličskou komedii Take Me Home Tonight. A zdá se, že je vzájemná spolupráce baví, protože se hned vrhli na další projekt, u něhož budou moci spojit síly. Crocodile Tears bude příběh dvou dětí, jejichž otec se musí stát krokodýlem, aby zjistil, co je v životě důležité. Vypadá to ale, že Grace a Fogler nejsou zrovna herci, s nimž by byla radost pracovat. Na druhou stranu nikdo nemá rád, když ho dědek, co si neumí vypnout zvonění na mobilu, vyrušuje ze soustředění.

Akce týdne
Hra Call of Duty: Modern Warfare 2 dokázala rozčílit spoustu strážců morálky a nadchnout miliony hráčů s alespoň trochu militantními sklony. Prostě to byla dobrá akce. Teď se objevil trailer na jakýsi film s názvem Find Makarov. Evidentně jde o profesionální práci, ale tvůrci upoutávky odmítají prozradit, o co konkrétně se jedná. Přiznali však, že spolupracují se společností Activision, která je za hru odpovědná. Chystá se na nás tedy akční film z prostředí Modern Warfare? Jestli jo, vůbec se zlobit nebudeme, Find Makarov zatím vypadá docela dobře.

Hlídka týdne
Pracovat na Hvězdě smrti není žádná sranda. Rebelové se ji neustále pokouší zničit, mít za šéfa Dartha Vadera taky není úplná pohoda a protože se šetřilo při stavbě, pořád něco nefunguje. Uhlídat vězení plné nebezpečných kriminálníků, když silové pole nepracuje tak, jak má, je tedy práce pro ty nejlepší z nejlepších.

Hlášky týdne
Sestřihy nejlepších hlášek máme ve Výplachu celkem pravidelně. Ty nejzajímavější a nejslavnější se sice opakují, ale pokaždé člověk dokáže najít jednu nebo dvě, které může použít na kámoše a zamachrovat si na ně, že zná víc filmů, než oni. Tak hledejte.

Duel týdne
S Oscary je to u vás tak 50/50 ale zdá se, že víc než samotní vítězové vás zajímají nominovaní. Pak už je to veskrze subjektivní záležitost. Ale je jasné, že akademie se nedokáže nikdy zavděčit všem.

Dnes bychom rádi věděli, na kolik seriálů pravidelně koukáte. Zajímá nás opravdu pravidelnost, ne že si během víkendu sjedete dvě sezóny akce s Jackem Bauerem. Napište nám počet do předmětu a konkrétní seriály do textu.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace