Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieStar: Druhá várka vašich filmů


ikona
Mr. Hlad
moviestar
Dalších pět filmů z dílen čtenárů MovieZone 

A máme tu další kolo. I dnes se můžete mrknout na pět filmů, které pochází z více či méně amatérských studií čtenářů MovieZone. Někdo sází na tvrdou dřinu a měsíce příprav, další spoléhá na kamarády a fanouškovské nadšení. A všichni dobře víme, že k úspěchu vedou obě cesty. Opět nečekejte hodnocení, ale užijte si pár kraťasů, které třeba i vás donutí zvednout se od MovieZone (víme, není to snadné) a vyrazit natočit něco svého. Pokud se tak opravdu stane, neváhejte podělte se o své dílo s ostatními a pošlete nám na něj odkaz sem.

MovieStar: Filmové naděje poprvé

A začneme hned hodně povedeným kouskem. Martin Klekner nám poslal patnáctiminutové Star Wars video Shadows of the Past, které je minimálně po technické stránce absolutně boží. Bitky vypadají taky k světu, hudba je parádní a vůbec je radost na to celé koukat. V tomhle případě už ale rozhodně nejde o typicky amatérský film, tohle má blíž ke kinu. Beze srandy.

Další kousek je od Michala Škamly a i když má jen tři minuty, rozhodně pobaví. Slovenských westernů jste nejspíš moc neviděli a i když jde v případě Smery v podstatě jen o souboj, ty zpomalovačky jsou rozhodně dobré a celé je to poměrně vtipné. Navíc hudba Ennia Morriconeho by epický zážitek udělala i z dokumentu o tom, v jaké poloze Imf spí.

A dáme si i jednu reklamu. Tak trošku patriotickou. Dukla Jihlava je jeden z nejslavnějších českých hokejových klubů vůbec, v posledních letech už je však jen stínem toho, čím byla v minulosti. Fanoušků má ale dost a jedním z nich je nejspíš i Jan Poukar, který nám poslal jednu takovou lákací reklamu na zápasy Dukly. Vizuálně je to super, jen by to možná chtělo posadit za mikrofon někoho se starším hlasem. Rozhodně je vidět, že postupy z amerických sportovních filmů se dají bez problémů uplatnit i u nás. Jo a tady je making of.

Abychom potěšili i fandy animáků, máme tu pro ně taky jeden kousek. Stouda 01 udělal intro k nikdy nenatočenému seriálu o tučňáčím špionovi Agent Pingu. Škoda, že nic dalšího není, klidně bych se na tohohle borce v televizi podíval.

Poslední dnešní příspěvek je od Kamila Jandy a je to klasický zástupce té pravé amatérské filmařiny. Prostě vezmete tři kámoše, vyrazíte do lesa a natočíte hororovou komedii, ve které lidé umírají po zásahu šiškou. Owngrow navíc vypadá tak trochu jako hororová variace na Kuky se vrací.

Další kousky posílejte bez co nejdřív. Pár jich tu sice ještě máme, ale dochází. Třetí pětici čekejte zase za pár týdnů.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (13)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace