Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 8/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo vaří večeře Supermanovi? Můžou se zombíci zamilovat nebo zachránit svět? A kdo je dalším kandidátem na pokračovatele Bourna?  

V adaptaci bestselleru Hunger Games by si hlavní roli mohla zahrát Jennifer Lawrence, Hailee Steinfeld nebo Abigail Breslin. Pozemskou mámou nového Supermana Marthou Kent bude Diane Lane. Nejnovějším potenciálním následovníkem Matta Damona by v Bourne Legacy mohl být Shia LaBeouf. Spekuluje se ale i o Chrisi Evansovi. Channing Tatum si zahraje pod vedením Billyho Raye ve filmu Peter Pan Begins. Název mluví za vše. Princeznou v Singerově fantasy Jack The Giant Killer bude neznámá Eleanor Tomlison, hlavní roli má Nicholas Hoult, jenž by se mohl objevit v romantickém hororu Warm Bodies, jehož hrdinou je nemrtvák, který sežere mozek muže a přijme jeho myšlenky a lásku k živé ženě. Malin Akerman bude pomáhat Nicolasi Cageovi zachraňovat dceru v thrilleru Simona Westa (Con Air) The Medallion.

V historickém akčňáku 47 Ronin se vedle Keanu Reevese objeví třeba Hiroyuki Sanada nebo Tadanobu Asano. Josh Brolin by rád natočil s Timem Burtonem novou verzi klasiky Zvoník od Matky Boží. Melissa Leo si zahraje matku-feťačku a Jesse Eisenberg jejího syna v hořké komedii Predisposed. Mandy Moore a Rodrigo Santoro si zahrají v romantickém hororu o páru, jenž se nastěhuje do strašidelného domu Falling Slowly. Will Smith by se mohl objevit ve filmu Joe, což má být moderní převyprávění biblického příběhu Joba. Tom Cruise potvrdil, že se objeví v muzikálu Rock of Ages. Catherine Zeta-Jones a Rebecca Hall si zahrají po boku Bruce Willise v dramatu Stephena Frearse Lay the Favorite, jež se bude odehrávat v prostředí sázkařů.

Jonah Hill by si mohl poprvé vyzkoušet režii u komedie The Kitchen Sink, v níž nesourodá trojice ve složení člověk, upír a zombie musí zachránit svět před mimozemskou invazí. Režii si chce vyzkoušet i Bryce Dallas Howard, dcera Rona Howarda. Její volba padla na The Originals, což by podle jejích vlastních slov měla být variace na Snídaňový klub, jen v ní budou své problémy řešit teenageři z jednadvacátého století.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace