Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #77 o Arnoldovi a erotice


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Co nám nazpíval Arnold? Jak lze propagovat Lego? Bojí se Kobe Bryant pekla? A jak moc velký hajzl je E.T.? 

Dneska si vypláchneme trošku dřív.  

Muzikál týdne
O tom, že Arnold Schwarzenegger má někde dvojníka, který se místo politiky věnuje zpěvu, už víte. Měli jsme tu trailery na muzikálového Conana nebo Commando a teď přichází další kousek. A nutno říct, že Predátor se dočkal rozhodně nejzajímavějšího hudebního aranžmá, které je epičtější, muzikálovější a vůbec ještě víc boží než v předchozích případech. Tenhle zpívající Arnold prostě jede!

Lego týdne
S Legem si nejspíš už většina čtenářů MovieZone nehraje, tahle stavebnice má ale pořád něco do sebe a na světě se najde dost lidí, kteří s ní dokáží dělat divy. Studenti reklamy ze Sao Paola se rozhodli využít kostičky a panďuláky k tomu, aby pomohli propagovat Star Wars Lego. Jak se jim to povedlo, to posuďte sami.

Sequel týdne
Tak se s tím asi budeme muset smířit. Steven Spielberg pravděpodobně nikdy nenatočí pokračování dojemné klasiky E.T. mimozemšťan. Ale to vůbec nevadí, protože tenhle prcek se svítícím prstem má na světě dost fandů, kteří se rozhodli udělat mu alespoň malý film. Ovšem od premiéry prvního filmu uběhlo už skoro třicet let a to je zatraceně dlouhá doba a člověk (nebo mimozemšťan) se během ní může hodně změnit. V E.T.-X: Extinction tedy sympaťáka z jedničky raději nečekejte.

Erotika týdne
A máme to tu zase. Někdo si nejspíš spočítal, že erotické parodie vydělávají více než filmy, kde se jen souloží a nemá to vůbec žádný děj, a tak tu máme další. A tentokrát jsou režiséři prasárniček celkem odvážní, protože se rozhodli zremakovat kultovní Gaunery Quentina Tarantina. Na druhou stranu z traileru (erotiku v něm nečekejte), je jasné, že si alespoň udělali čas podívat se na originál a opsat z něj hlášky. Osobně mi to ale zrovna vtipné nepřijde, i když o vtipech tenhle film nejspíš moc nebude.

Spoiler týdne
A máme je tady zase. Tahle dvojice se objevuje celkem pravidelně a nejspíš byste na Zemi našli jen málo lidí, kteří dokáží vytočit tak zásadní procento světové populace během tak krátké doby. Snad jen Petra Kotvalda. Takže jednoduše řečeno - tři minuty a padesátka filmových spoilerů týkající se loňského roku. A připravte se na to, že to jsou spoilery, které vám zkazí celý film. Jak moc je to vtipné, to nevím. Nejsem magor, abych na to koukal.

Reklama týdne
Několik Výplachů zpátky jste se mohli mrknout na trailer ke krátkému filmu, jenž natočil Robert Rodriguez pro Nike. A teď je tu Black Mamba v celé své kráse. Rodriguez dostal od Baťových následovníků hodně peněz, Kobe Bryant má charisma a Bruce Willis, Danny Trejo a Kanye West jsou dostatečně cool na to, aby vás donutili minimálně přemýšlet o tom, že potřebujete nové boty. Navíc je to celé parádně natočené a basket v podání téhle čtveřice vypadá jako nejvíc cool sport na světě. A jako bonus tu Rodriguez prozradil základní mechanismus fungování současného Hollywoodu – Product Placement gives us a bigger budget. Bigger budget – bigger explosions.

Oscaři týdne
Těsně před Oscary je to nejlepší. Člověk ještě nemusí řešit hádky, jestli si to tenhle film zasloužil víc než tamten, a může si užívat toho, jak jsou jindy klidní filmaři nervózní a jak se k Oscarům vyjadřuje skoro každý. Názory některých lidí mají ale výrazně větší váhu než názory jiných. V tomhle případě jde doslova o těžkou váhu.

Druzí Oscaři týdne
Názory téhle party mají ale možná ještě ... sakra, ty tílka jsou nějaký těsný.

Kraťas týdne
Nebyla to žádná sranda, když byl člověk Viking a chtěl umřít. Ležet doma s rodinou a čekat na zubatou se považovalo za poseroutkovství, a tak musel člověk zemřít pokud možno hrdinným způsobem. Biôrn ale na vlastní kůži zjistí, že najít dostatečně hodnotnou smrt není vůbec snadné. The Saga of Biorn je sympatický animák, který vznikl sice jako bakalářský projekt, ale rozhodně je zatraceně zábavný.

Duel týdne
Jako nejlepší film s tématikou války ve Vietnamu jste zvolili Olověnou vestu s dvanácti hlasy, Četa dostala o jeden méně, Apokalypsa má devět hlasů a poslední skončil Lovec jelenů, kterého však většina čtenářů MovieZone neviděla.

Dnes to bude jednoduché a tématické. Respektujete cenu Oscar? Pokud ano a pojem "oscarový film" u vás znamená body k dobru (třeba jen u zájmu), napište do předmětu ANO a pokud je vám srdečně jedno, kolik plešounů tvůrci získali, napište NE. Samozřejmě uveďte do textu důvody, proč je pro vás tahle cena důležitá nebo ne.

A pokud Popík opět napíše do předmětu své jméno a do textu nějaký imbecilní výkřik, začnu vážně uvažovat o tom, že ho zbavím svéprávnosti (=chození na MovieZone).

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (51)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace