Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 7/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Koho do své novinky zlákal Sam Raimi? Jakou pohádku hodlá překopat Guillermo del Toro? A koho bude mlátit Vin Diesel?  

James Franco je oficiálně hvězdou novinky Sama Raimiho Oz the Great and Powerful, půjde o osobitý prequel Čaroděje ze země Oz. Idris Elba, Sean Harris a Katie Dickie se objeví ve sci-fi Ridleyho Scotta Prometheus. Ewan McGregor jedná o tom, že by si zahrál v novince Bryana Singera Jack the Giant Killer. Naomi Watts, Rebecca Hall a Rachel Wesz by se mohly objevit v potenciálním režijním debutu Matta Damona The Trade. Film bude vyházet ze skutečné události, kdy si dva baseballoví hráči doslova vyměnili manželky. Počítá se i s účastí Bena Afflecka. Peter Stormare si zahraje záporáka v Jeníčkovi a Mařence pro dospělé Hansel and Gretchen: Witch Hunters.

Patrick Wilson a James Marsden se objeví v remaku belgického thrilleru Loft. Děj bude vyprávět o partě kámošů, kteří si dohromady koupí byt, do něhož mohou tahat své milenky. A jednoho dne se tam objeví mrtvola. Giovanni Ribisi se objeví vedle Marka Wahlberga v hraném debutu Setha MacFarlana Ted. Uma Thurman a Jessica Biel si zahrají po boku Gerarda Butlera ve fotbalové komedii Playing the Field. Vin Diesel bude produkovat a hrát hlavní roli v zatím nepojmenované webové sérii o životu vyhazovače. Sám tuhle práci devět let dělal. 50 Cent se přidá k bandě policistů, kteří si říkají Freelancers a likvidují padouchy, na něž zákon nedosáhne. Steve Carell a Meryl Streep se možná objeví v komediálním dramatu Great Hope Springs.

Dánská režisérka nominovaná na Oscara Susanne Bier chystá remake francouzského thrilleru RAPT, jehož hrdina je držen jako rukojmí, ale celá situace se malinko zkomplikuje a policii, rodině i únoscům začne téct do bot. Wolfgang Petersen by měl režírovat adaptaci sci-fi románu Old Man`s War, v němž se pětasedmdesátiletý hrdina upíše armádě, za což dostane nové a mladé tělo. Gabriel Muccino se chystá natočit romanci Adaline, jejíž hrdinkou bude stoletá žena, která nestárne, ale musí riskovat svou nesmrtelnost kvůli opravdové lásce. Christopher McQuarrie napíše scénář k filmové verzi seriálu Star Blazers, v němž je ze staré letadlové lodi vyroben mezigalaktický křižník, jehož posádka musí ve vesmíru najít technologii, která by ze Země odstranila radiaci. Tvůrce Neznámého s Liamem Neesonem Jaume Collet-Serra by si rád zremakoval francouzskou klasiku Červený kruh. Guillermo del Toro plánuje natočit 3D stop-motion animák Pinocchio, pohádka to ale prý úplně nebude.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace