Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní střípky #2: Dallas, Wonder Woman a Prima love


ikona
KarelR
tv stripky
Kdo dohlédne na nové Charlieho andílky a co chystají Abrams s Nolanem? 

Po slušných ohlasech se z televizních střípků stává jakž takž pravidelná rubrika. Novinky z malé obrazovky bychom si měli projet zhruba jednou za měsíc. Tak pojďme na to.

Televizní stanice TNT už s pokračováním Dallasu hnula řádně kupředu. V novém seriálu se podíváme na střet syna J.R.ova syna s adoptivním synem Bobbyho a Pam. Tohle dvojka se krom haldy prachů porve i o Jordanu Brewster (Rychle a zběsile) a křoví bude celé show dělat trio starých známých. Do svých rolí se vrátí Linda Gray (Sue Ellen), Patrick Duffy (Bobby Ewing) i Larry Hangman – sám velký J.R.

Objevil se teaser na druhou sérii hudebnicko-postkatastrofického dramatu Treme z produkce HBO.

Blonďatá bohyně Amber Heard by si mohla zahrát zajíčka v chystaném seriálu Playboy. V centru jeho dění bude slavný Hefnerův klub z šedesátých let.

Jaká legendární postava se objeví ve finále třetí sezóny animovaných Klonových válek? To může zjistit v tomhle klipu.

Beavis a Butt-Head by se měli do konce roku vrátit na MTV.

Trailer na DVDčka a Blu-Raye s první série The Walking Dead. Druhá nás čeká v říjnu.

Pilot Wonder Woman nakonec nebude režírovat McG, ale Jeffrey Reiner (pilot Capricy, Trauma). Nejznámější superhrdinku od DC si zahraje Adrianne Palicki (fotka nahoře), kterou si možná pamatujete jako těhotnou blondýnku z Legie. Premiéra by měla být letos na podzim.

Michael Emerson (Ben z LOSTu) si zahraje multimilionáře v seriálu Person of Interest, jehož pilot pro J. J. Abramse napsal Jonathan Nolan. V novém kriminálním dramatu bude řešit zločiny s pomocí bývalého agenta CIA. A nebude samozřejmě chybět nadpřirozená zápletka, která se bude prolétat jejich případy.

Michael Rosenbaum se na žádosti fanoušků objeví ve finále Smallville. Kvůli návratu do kůže Lexe Luthora si ale tentokrát nehodlá oholit hlavu. Že by šel do prostetické pleše?

Minule jsme si představili nové Charlieho andílky. A nyní známe i Bosleyho. Překvapivě jím bude jednatřicetiletý Ramon Rodriguez (student Leo z druhých Transfomerů), který ztvární o dost mladšího, nabušenějšího a technicky zdatnějšího ochránce Andílků. Správně, moudré a ušlápnuté stáří holt musí pryč.

Ve Spielbergově muzikálovém seriálu Smash si zahrají Debra Messing z Dokonalé partie, Jack Davenport z FlashForvardu a objev z American Idol Katharine McPhee. Role? Textařka, choreograf a moderní verze Marilyn Monroe, kteří se točí kolem broadwayských show.

Kiefer Sutherland by se mohl do televize vrátit v novém seriálu Touch od tvůrce Hrdinů Tima Kringa. Zahrál by si otce, jehož autistický syn umí předvídat budoucnost.

Nový pohled za kulisy Game of Thrones dává člověku pocit, že tenhle seriál vypadá epičtěji než všechny filmové fantasy od LOTRa dohromady. Duben se najednou zdá být tak daleko...

Tim Allen se vrací zpět do televize. Kutil Tim v zatím nepojmenovaném seriálu ztvární muže, který musí přežít ve světě ovládaném ženami. Víc o projektu zatím nevíme.

Michael Patrick King, tvůrce Sexu ve městě, to zkusí s novým seriálem Two Broke Girls. Jeho hlavními hrdinkami budou chudá a zchudlá servírka, které musí vydělat 250 000 dolarů, aby mohly začít podnikat na vlastní pěst. Role té první se zhostí Kat Dennings.

Objevila se fotka z natáčení webového seriálu Mortal Kombat: Rebirth. Najdete na ní Jeri Ryan (Sonja Blade) a režiséra Kevina Tancahroena.

Do zákulisí první americké reality show se podíváme v novém televizním filmu Cinema Verite. Hrají v něm Tim Robbins, Diane Lane a vousatý James Gandolfini, je z produkce HBO a první teaser najdete tady.

Tohle je raritka. John Woo před osmi lety natočil pilotní díl sci-fi seriálu The Robinsons: Lost in Space, což měl být remake televizní klasiky z šedesátých let. CBS se ale nelíbil, a tak ho zahrabovalo archivů, ze kterých nyní unikl na Youtube. Kochejte se, dokud je čas.

Ricky Gervais by jako náhradníka Stevea Carella v americkém Kanclu rád viděl Willa Arnetta.

Podívejte se na druhý trailer postapokalyptické spielbergoviny Falling Skies.

Zooey Deschanel se možná zabydlí v televizi. Jedná totiž o hlavní roli v seriálu Chicks and Dicks, ve kterém by se jako optimistická učitelka zlomená rozchodem nastěhovala do nového bytu se třemi mladíky. Ačkoliv to zní jako porno, má to být sitcom.

A nakonec pár domácích novinek. Portfolio nováckých kanálů by se v budoucnu mohlo rozrůst o čtyři nové: Nova Doma/Nova Lady, Nova Kids/Nova Cartoon/Nova Family, Nova Hobby a možná i Nova News. Asi netřeba vysvětlovat, co by se na každém z nich vysílalo.

U Primy jsou každopádně s plány o něco dál a 8.března (MDŽ) začne vysílat Prima love. Mělo by jít o ženskou protiváhu Primy Cool, což znamená, že odpoledne vyplní telenovely a večer zaútočí něco zajímavějšího jako Glee, Gossip Girl nebo Ally McBealová. Snad se tenhle koncept ve finále nezvrhne úplně do pekel.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace