Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bay se robotů nezbaví


ikona
Mr. Hlad
michael baytransformers
Režisér Transformerů chystá hodně šílený comics 

Třetí Transformery uvidíme už za pár měsíců a všichni doufáme, že dopadnou výrazně lépe než nezajímavá dvojka. A podle upoutávek to zatím vypadá, že by to mohlo vyjít. Michael Bay se vrací do městské zástavby, která je pro destrukci mnohem zajímavější než pyramidy, rozpočet je opět obrovský a v rozhovorech tvůrci fanoušky ujišťují, že to tentokrát bude výrazně přehlednější. Michael Bay má ale evidentně roboty rád, protože svoje jméno spojil s dalším "robotickým" filmem. Tentokrát to ale zní výrazně bizarněji.

Bayova produkční společnost Platinum Dunes totiž získala práva na adaptaci comicsu Zombies vs. Robots. Děj se má odehrávat v postapokalyptické budoucnosti a hlavní hrdinkou bude mladá dívka, jež je posledním člověkem na světě. Ta by ale v prostředí ovládaném nemrtvými požírači mozků nejspíš dlouho sama nevydržela, a tak putuje po pustině spolu s partou robotů, kteří ji před zombíky chrání. Těžko si představit, že by z téhle zápletky vznikl film, který se bude dát brát vážně, ale nakonec bude stejně záležet na tom, kdo usedne za kameru. Každopádně sci-fi rezničina, v níž si jdou po krku roboti a zombíci, zní jako něco, co by člověk sice vidět chtěl, ale svému okolí nejspíš bude pro jistotu tvrdit opak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace