Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman a Robin Hood?


ikona
KarelR
kevin costnersupermanzack snyder
Vytáhne Zack Snyder zpět na výslunní jednu vyhaslou superhvězdu? 

Prosím, ať tohle klapne! Před nedávnem jsme zjistili, že si nového Supermana pod dohledem Zacka Snydera zahraje Henry Cavill. Protože se ale natáčení pomaličku blíží, je třeba obsazovat i další role. Drby o možných představitelkách Lois Lane se objevují každou chvíli (Lindsay Lohan? Vážně?), jinak ale v podstatě ani nevíme, jaké postavy se ve filmu objeví. A ono je to vlastně jedno, pokud se obsadí kvalitními herci.

Jako třeba.... Kevinem Costnerem. Jednomu z největších sympaťáků devadesátých let se poslední dobou příliš nedaří, a asi není třeba znovu vyjmenovávat filmy, které zazdily jeho kariéru. Teď by se ale všechno mohlo konečně obrátit k lepšímu, protože Snyder a Warneři chtějí Costnera do jedné z "klíčových rolí" v nadcházejícím supermanském rebootu. Je to záporák? Nebo šéfredaktor Daily Planet Perry White? Kdepak. Costner by si měl zahrát Supermanova pozemského tatínka Jonathana Kenta, který v mentorských šlépějích nahradí Evu Marie Saint (Clarkova maminka ze Supermana II a Superman se vrací). Snad neumře na infarkt stejně jako Glenn Ford v Donnerově "jedničce" a bude rozdávat rady během celého filmu.

Pro hvězdu Tance s vlky, Neúplatných a nejlepšího Robina Hooda by mohla role v Supermanovi znamenat velký comeback po čtrnáctiletém paběrkování v nevýrazných filmech. Myslíte, že to je dost času na pokání za jedno vodní dobrodružství a jednu pošťáckou story? Má Kevin Costner šanci ještě zazářit, a třeba to jednou dopracovat do "eastwoodovského" módu? A je podle vás Jonathan Kent role, která by mu mohla sednout? Diskuze čeká na spoustu vašich nostalgických výkřiků...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace