Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

FBI vs. kouzelníci


ikona
Mr. Hlad
Režisér Souboje titánů chystá neobvyklý kouzelnický film 

Louis Leterrier přišel do Hollywoodu jako zázračné filmové dítě Luca Bessona. Měl za sebou prvního Kurýra a povedené akční drama Utržený ze řetězu. V Americe se mu však zatím moc nedaří.

U comicsu Neuvěřitelný Hulk mu prý do práce hodně kecalo studio a u Souboje titánů také prý všechno nešlo podle jeho představ. Titáni ale vydělali a to se počítá. U druhého dílu Wrath of the Titans Leterriera nahradí Jonathan Liebesman, jenž se nám brzy předvede se Světovou invazí, francouzský filmař se však taky flákat nebude. Chystá totiž hodně neobvykle vypadající zlodějský film Now You See Me, v němž se skupina agentů FBI bude muset poprat s bandou zlodějů, kteří vykrádají banky. Potíž je ale v tom, že tihle zloději nejsou úplně obyčejní. Jsou to totiž nejlepší iluzionisti světa, kteří si na svém turné přivydělávají touhle ne úplně legální cestou.

Pokud bude mít tahle divočina dobrý scénář, mohlo by jít o dost zajímavou podívanou. Boaz Yakin jich už sice pár napsal, jeho poslední práce byla však Princ z Persie a za toho se mu moc pochval nedostalo. Na druhou stranu produkovat budou Alex Kurtzman a Roberto Orci, kteří mají čuch na hity a díky tomu, že mohli Bayovi kecat do Transformerů nebo Abramsovi do Star Treku, nejspíš moc dobře vědí, co dělají. Now You See Me je každopádně zlodějský film, který si zaslouží pozornost. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace