Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #75 o Warcraftu a poučení


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Co se můžete naučit z filmů? Jak říct svému okolí "ne"? Co je potřeba, aby byl Captain America ještě víc cool a kdy se budete moci vypravit do světa Warcraftu?  

Výplachová jistota

Hlasité NE týdne
V životě se bez asertivity neobejdete. Člověk se jednoduše musí naučit říkat „Ne“, protože si s ním všichni okolo začnou utírat špinavé podrážky. Je nutné stát si za svým, jasně určitě hranice a dát každému, kdo si myslí, že budete skákat tak, jak on píská, jasně najevo, co už je moc. Prostě - NE. Poučte se od těchto lidí.

Plakáty týdne
Není žádným tajemstvím, že filmům Tylera Perryho zrovna moc nefandíme. Obyčejně za moc nestojí, ale jsou přesně cílené na specifické publikum, které je tomuhle filmaři, co se moc rád před kamerou převléká za ženu, zatraceně věrné. Počet členů Perryho fan klubu pomalu roste a začíná ohrožovat i Asociaci přátel filmů Stevena Seagala. Perryho novinka Maddea`s Big Happy Family bude pravděpodobně stejně nezajímavý film, jako všechny předchozí režisérovy kousky, ale propagaci Perry zvládá na jedničku. Člověk by snad i při pohledu na tyhle plakáty vyrazil i do kina.

Klip týdne
Upoutávky na kaličskou retro komedii Take Me Home Tonight sice neslibují film, který bude tak významný, že kvůli němu vznikne nový státní svátek, ale devadesát minut v kině s touhle bandou by mohlo být fajn. Topher Grace, Anna Faris, Teresa Palmer a Dan Fogler ale s propagací ještě neskončili a je nutné říct, že se snaží dát o svém filmu vědět celkem zajímavým způsobem. Kolik osmdesátkových filmů poznáte v klipu od kapely Atomic Tom?

Reklama týdne
Seriál Mad Men v Čechách sice moc fanoušků nemá, v Americe je to však obrovský hit. Odehrává se někdy v šedesátých letech v reklamní společnosti a KarelR říká, že se toho v něm sice moc neděje, ale že se tam pořád chlastá. No ale každopádně seriál o reklamní společnosti si zaslouží i originální reklamu.

Trailer týdne
Z upoutávek, které se objevily na letošním Super Bowlu, nás zaujalo především Super 8 a Captain America. Druhý zmíněný trailer naznačil, že tenhle comicsový hrdina na to půjde možná trošku jinak než jeho kolegové a vsadí na retro stylizaci. Ono se asi nedá s vážnou tváří propagovat film, jehož hlavní hrdina vypadá jako americká vlajka a pro zámořské patrioty znamená víc než Socha Svobody. Přesto by se do toho dalo šlápnout ještě o trochu víc a kdyby chtěli jít tvůrci po eRkovém ratingu, stačilo by vybrat jen jiný hudební podkres.

Poučení týdne
Všichni víme, že škola je víceméně k ničemu. Jasně, když jste malí, tak vám stačí, že si jednou týdně můžete pětačtyřicet minut malovat nebo hrát král vysílá do boje. Čím je ale člověk starší, tím víc zjišťuje, že to nejzajímavější na škole jsou obědy. Ať už v tom dobrém nebo špatném slova smyslu. Na co sakra má člověk chodit do školy, když mu ty největší a nejdůležitější rady do života dá film?

Zábavní park týdne
Zatímco o filmové verzi hry World of Warcraft se pořád jen mluví a mluví, v Číně se něco i děje. Kamery se však zapínat nebudou. V květnu letošního roku by tam měl být otevřený zábavní park, kde návštěvníci najdou mimo jiné i sekce, které se věnují právě světům Warcraftu a Starcraftu. Pokud budou fronty na lístek dosahovat více než půlkilometrové délky, mohlo by to v Hollywoodu konečně někoho donutit začít pracovat na slibovaném filmu. Zatím se ale jen staví.

Přehled týdne
Animované filmy mají svou oscarovou kategorie pouze deset let. V roce 2001 se vyhlašovalo poprvé a od té doby každý rok, protože však animáků vzniká logicky výrazně méně než hraných filmů, je to s pravidly trošku složitější. Na co si musí tvůrci i akademie dávat pozor, jak se v kinech dařilo nominovaným filmům, která studia jsou nejúspěšnější a co se dělalo s dobrými animáky předtím, zjistíte po kliknutí sem.

Fake trailer týdne
Tvůrci televizních filmů to u nás mají těžké. Málokdy si mohou dovolit přijít s něčím novým a většinou točí konzervativní věci pro konzervativní diváky. Za mořem je to trošku složitější a když máte dost šílené nápady, seženete si peníze a disponujete koulemi slona, možná, že vám dovolí natočit i něco divočejšího, jako třeba Howlin` for You. Malý grindhousovský akčňák, ve kterém bude Tricia Helfer většinu času souložit a když zrovna vyleze z postele, bude sekat na kusy samuraje, kovboje, magory a vůbec všechny. Za koncesionářské poplatky nejspíš nikdy nic takového neuvidíme, ale doufat nepřestaneme! A nebo můžeme alespoň věřit v kreativitu muzikantů, kteří dokáží natočit klip, který vypadá jako grindhousovský film (a zblbnou tím Mr. Hlada) - v tomhle případě patří kapele Black Keys potlesk.

Duel týdne
Z minulého duelu vyplývá, že vám Peter Jackson vyhovuje na pozici režiséra Hobita víc než Guillermo del Toro. Dalo se to ale čekat. Dnes nebudete muset vybírat mezi dvěma nebo třemi možnostmi, jen nám prostě napište, kolik DVD či Blu-Ray disků si přibližně koupíte za měsíc. A je fuk, jestli je to ultimátní kulervoucí edice se sedmnácti bonusovými disky o výrobě triků v Alvinovi a Chipmuních, nebo DVD za čtyři pětky v trafice. Počet DVD napište do předmětu a v textu nám řekněte, co kupujete nejčastěji.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (37)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace