Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bulvár Reloaded


ikona
imf
bulvár
 

Ano, jsme zpátky s drby nejhrubšího rázu, protože nám došlo, že řada z vás se u nich zasměje nebo dokonce i poučí. ;) Takže... kdo by chtěl vědět trochu víc o Scarlettiných šatech, šílenství Toma Cruise nebo ledvinovém kamenu kapitána Kirka? Račte dál...

Isaac Mizrahi strikes back

Jeho jméno se v uplynulých dvou týdnech stalo cílem řady spekulací. Homosexuál, který má na i na čele napsáno "cool módní návrhář" způsobil na Zlatých Glóbech doslova pozdvižení a nešlo jen o chmatání na vnady Scarlett Johansson. Eva Longoria se od něj dočkala otázky "jestli se tam dole taky holí" a Charlize Theron byla během rozhovoru počastována hodnocením "Ta hnusná lesba s křivýma zubama se vám loni fakt povedla". Žádná z hereček nepodala oficiální stížnost, ale Mizrahi se za poslední výrok paradoxně dočkal kudly do zad od Sdružení amerických gayů a lesbiček. Šéfové televizní stanice pro kterou Isaac pracuje si však pravděpodobně mnou ruce, protože tolik bezplatné reklamy nespadne z nebe často. Díky incidentu se Scarlett je tak Isaac zabookován i na Oscary, takže milé hvězdy - raději si držte svoje korzety, Isaac je všehoschopný. Tiskový mluvčí oscarové show prohlásil, že podobné nepřístojnosti nebudou během show na červeném koberci trpět. Že by se Mizrahi konečně dočkal pořádné nakládačky? Doufám, že u toho budou kamery. :)

A ještě dodatek ke Scarlett - v jednom z následných rozhovorů potvrdila, že kdyby se podobného chování dočkala od heterosexuála, zřejmě by následovala facka. Postěžovala si také na šaty. Všitý korzet si prý nechala utěsnit až příliš a při nasedání do auta jí prasknul zip. Všechno musela vyřešit jehla, která tak tak držela šaty pohromadě. Při návratu domů pak museli Scarlett z jejích šatů doslova "vystříhat".

Paparazzi třikrát jinak

Russell Crowe očekává se svou ženou další dítě a už předem varoval všechny novináře, že kdo bude jeho ženu uhánět a donutí jí k fyzickým výkonům, které by mohly zkomplikovat těhotenství (např. sprint přes Pátou Avenue), toho roztrhá osobně na kousky. Tak nějak tuším, že zrovna u Russella to nikdo nebere na lehkou váhu, nicméně bych se divil, kdyby se žádné fotky neobjevily.

U Angeliny Jolie to došlo tak daleko, že se na eBay objevil lékařský snímek jejího nenarozeného dítěte, které má podle všeho s Bradem Pittem (pár nedávno přiznal, že spolu už dlouho chodí a Pitt dokonce soudní cestou zařídil, že Angelininy děti se mohou jmenovat po něm (příjmení Jolie-Pitt). Šéfové z eBay stihli aukci zrušit ještě před jejím vyvrcholením, ale internetové kasino Golden Palace následně kontaktovalo kupce a získalo snímek za 3800 dolarů. Stejný podnik vydražil i ledvinový kámen Williama Shatnera, za neuvěřitelnou sumu 25000 dolarů. Kdo proboha tu firmu vede? ;) Mezitím se sonogram objevil i v bulvárním tisku, kde si novináři samozřejmě smlsli na tom, co asi spolu dělají Brad a Angelina po nocích. Mluvčí Brada Pitta všechno od základu dementoval. Tihle mluvčí vůbec mají dost práce - další z nich musel nedávno vyvracet, že Gwyneth Paltrow a Jennifer Aniston žhaví telefonní linky a pomlouvají při tom Brada Pitta, svého bývalého přítele. Podle všeho si obě herečky vyměnily stovky mailů a telefonují si prakticky neustále. Mluvčí vše popřel s tím, že jsou to prostě kamarádky a tak spolu jenom komunikují (=drbou). Perličkou je, že obě herečky mají stejného mluvčího.

Britney Spears se na rušné dálnici rozbilo auto a tak byla chtě nechtě odkázána na pomoc bulvárních novinářů, kteří najednou vyskočili z křoví (fakt bych tomu věřil) a pomohli jí vůz odtlačit do odstavného pruhu. Pak zavolali policii a galantně počkali s Britney, než pomoc dorazila. Jinak by přeci neměli co fotit. Holt klikaři. ;)

Na seriálech se utrácí čím dál tím víc. Nedávno jsme psali o tom, jak si herci z Lostu stěžovali na nízké platy, resp. na počet bonusů, kterými šéfové zahrnují konkurenční Desperate Housewives. Teď se konečně dočkaly jejich prosby vyslyšení. Studio si je chce pro třetí sezónu pojistit zvýšením honorářů a u Matta Foxe, který hraje Jacka, se jedná dokonce o 250 tisíc dolarů navrch. Všechny hlavní postavy už se teď pohybují v šesticiferných sumách. Dominic Monaghan a Evangeline Lilly mimochodem prozradili, že spolu randí a po skončení seriálu by to chtěli rozvést trochu dál. Jak znám J.J. Abramse, budou si muset ještě nějaký ten rok počkat.

Na veřejnost prosáklo, že hvězdy seriálu Přátelé se dohodly s NBC na výročním speciálu. Za pět milionů dolarů by se herci vrátili a natočili čtyři hodinové speciály. Warneři, jež seriál pro NBC připravují, celou záležitost odmítli s tím, že nic podobného se nechystá a všechno je to jen výmysl. Ale znáte to... přání je otcem myšlenky.

Cruise Almighty

Tom už zase úřaduje. O cenzurování filmů, ve kterých sexuálně řádí jeho milovaná Katie, jsme psali nedávno, ale teď všemocná Tomova snaha o zachování dobré pověsti dopadne i na britské fanoušky. Ti totiž neuvidí jednu z posledních epizod seriálu Southpark, ve které se Nicole Kidman a John Travolta snaží vylákat Toma Cruise z jisté nejmenší místnůstky v bytě (kdybych to řekl celé, mohl by mi na dveře zaklepat samotný Cruise, začal by se mi hystericky smát do obličeje a pak by mi zaskákal na pohovce v obýváku... takovou škodu si nemůžu dovolit... ta pohovka je úplně nová). Cruise mimochodem žaluje i svojí bývalou chůvu, která vydala knihu "V tomhle městě už hlídat děti nebudeš" (původně tam asi mělo být americké "mrcho" na konci, ale to by se knížka nesměla prodávat před dvaadvacátou hodinou ;). Je to porušení smlouvy o utajení, kterou musela každá chůva podepsat, ale dotyčné se to zřejmě vyplatí. Copak asi v té knize je, další záchodové dobrodružství Toma Cruise? Nemohu se dočkat prvních recenzí.

Nejdražší Zlatý Glóbus

Všichni asi víte, že Zlaté Glóby jsou zlaté jenom na povrchu a zbytek je nějaká lehká slitina (aby se s nimi dalo házet, driblovat apod.), cenově se tak výroba vejde do nějakých sto dolarů. Joaquina Phoenixe však soška stála celých 220 dolarů. Vsadil se totiž s Ryanem Phillippem (manžel Reese Witherspoon) o obsah svojí peněženky, že si cenu letos neodnese.

Reese Witherspoon si sošku odnesla též (takže Phillippe nemusí Phoenixovi závidět), ale dočkala se kritiky od módních sdruženářů (dobře, tenhle termín jsem si vymyslel, ale možná se až tak nemýlím) za to, že se objevila ve stejných šatech jako Kirsten Dunst v roce 2003 (kdybych teď prohlásil, že se mi zdály povědomé, zřejmě bych se historicky znemožnil, co?). Pár fanynek z toho jistě vzteky běhalo po stropě, osobně se mi ty šaty nelíbí, protože vzbuzují dojem tepláků vytažených ke krku (hehe, z tohohle muselo pár módních technokratů přinejmenším omdlít). Hodně štěstí za rok, Reese.

Penelope Cruz se na Glóbech objevila bez svého miláčka Matthewa McConaugheye, se kterým začala randit při natáčení Sahary, stejně jako kdysi s Tomem Cruisem při natáčení Vanilla Sky. Kdo je další na řadě? V poslední době Penelope natáčela se Salmou Hayek (out - ty spolu kamarádí už roky), Michaelem Gambonem a Danny DeVitem (out - věkový rozdíl) a... Adrienem Brodym. Je svobodný a natáčejí spolu melodrama... to by bylo, aby nebylo. Penelope však letos točí znovu i s McConaugheyem, takže je otázka, které natáčení proběhne dřív. Každopádně vůbec nenaznačuji, že by snad Penelope... mno radši nic.

A poslední věc, která mě pobavila snad nejvíc, i když se netýká filmového světa. Donald Trump žaluje jakéhosi pisálka, který ve svém článku napsal, že Trump je "jenom" multimilionář. Podle Trumpa je to neuvěřitelné pošlapání jeho cti a poškození dobré pověsti. On je přeci miliardář. Proto může žádat odškodnění rovných pět miliard. Takhle se dělá v Americe, milé děti. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace