Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O Sněhurce, Prometheovi a Temné věži


ikona
KarelR
charlize theronjavier bardemmichael fassbenderprometheusviggo mortensen
Jak si Javier Bardem, Viggo Mortensen nebo Michal Fassbender přehazují role? 

O hereckých škatulatech jste si na MZ mohli přečíst ani ne před 24 hodinami. Od té doby se ale začaly dít zajímavé věci kolem tří velkých filmů, takže budeme hvězdám a jejich nadcházejícím projektům věnovat ještě chviličku.

O adaptaci Kingovy Temné věže už jste si u nás mohli přečíst několikrát. Ron Howard v současnosti hledá představitele hlavní role a hlavní kandidáti byli podle všeho nakonec tři - Viggo Mortensen, Christian Bale a Javier Bardem. Tvůrce ale nejvíc zaujal poslední jmenovaný, takže mu roli Rolanda Deschaina v posledních hodinách nabídli. Zatím se neví, jak by Bardem mohl reagovat. Protože měl ale právě první dítě s Penelope Cruz, je možné, že neodmítne. Na druhou stranu, rozrůstajícím rodinkám se obvykle hodí každý dolar. A jelikož Temná věž znamená upsání se tří filmům a seriálu, cesta k slušným penězům rozhodně vede tudy.

Jestli Bardem do Věže půjde, znamená to pro Vigga Mortensena spoustu volného času. Jak ho hodlá využít? Nejlépe ve filmu Snow White and the Huntsman, o kterém právě debatuje s Universalem. Přes podivný koncept (myslivec Sněhurku nezabije, ale vycvičí z ní soběstačnou dívku, co se umí rvát - pohádková Hanna?) je to pro studio důležitý projekt, který přitahuje zářivější jména. Mortensen by si mohl zahrát myslivce, o něhož se předtím zajímal Michael Fassbender. Kristen Stewart Sněhurku, ačkoliv se na ní ještě nedávno testovala Emily Browning (Sucker Punch). A Charlize Theron se dlouho točí kolem zlé královny.

To ale není jediná role, kterou má jihoafrická rodačka na stole. Už nějaký ten pátek se spekuluje o tom, že se Charlize Theron připojí spíš k nové sci-fi Ridleyho Scotta Prometheus (pustila kvůli tomu roli Eastwoodově J. Edgarovi, kterou posléze dostala Naomi Watts). A kdyby to znamenalo, že kvůli tomu nestihne Sněhurku, nemuselo by jí to ale moc trápit. Na place by totiž potkala Michaela Fassbendera, který je druhým oficiálním přírůstkem do ansámblu (prvním byla Noomi Rapace). Zahraje si androida, a v kinech jeho robotické já uvidíme 8. června 2012. Ano, přepsaný prequel Vetřelce opustil březnové datum premiéry a je z něj letní biják. Neříkejte, že jste to nečekali.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace