Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 3/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Uvidíme další Con Air? Budou teenageři lovit démony? A jaký comics má zase o kousek blíž do kin?  

Benicio Del Toro a James Franco se oficiálně objeví v biografii mafiánského zabijáka The Iceman. Jeff Daniels a Piper Perabo se připojí k Josephu Gordon-Levittovi a Bruci Willisovi ve sci-fi thrilleru o zabijácích cestujících časem Looper. Alex Pettyfer z chystaného Jsem číslo čtyři by si měl zahrát vedle Lily Collins v thrilleru podle úspěšné knižní série The Moral Instruments, jehož hrdinkou bude dívka, která zjistí, že její rodina loví odnepaměti démony. Režíruje bohužel tvůrce strašlivé Legie Scott Charles Stewart. Greg Kinnear a Jane Curtin se objeví po boku Sarah Jessicy Parker a Pierce Brosnana ve filmu I Don`t Know How She Does It.

Mark Ruffalo opět spojí síly se scénáristy komedie Děcka jsou v pohodě a zahraje si ve filmu Thank You For Sharing o partě sexuálních závisláků. Elizabeth Olsen se připojí k Robertu De Nirovi a Sigourney Weaver v paranormálním thrilleru Red Lights. James Gandolfini by mohl krýt záda Brad Pittovi  v mafiánské detektivce Cogan`s Trade. V romanci New Year`s Eve si zahraje i Jon Bon Jovi. Kate Hudson a James Franco by se mohli objevit v biografii pornohvězdy Lindy Lovelace. V biografii J. Edgar si zahraje i Naomi Watts. Emile Hirsch se objeví v nezávislárně The Motel Life.

Marvel najal scénáristy a rád by vypustil do světa comics Black Panther. Režisér komedie Easy A Will Gluck bude produkovat remake filmu Ohledně minulé noci. Simon West prohlásil, že by se nebránil pokračování Con Air. Jay Russell bude točit comicsovou adaptaci Wake the Dead. Tvůrci slibují hororovou atmosféru jako ze sedmdesátých let a produkovat bude mimo jiné legendární kytarista Slash. Za předlohu je zodpovědný Steve Niles, jenž napsal i 30 dní dlouhou noc.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace