Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy uvidíme dvojku a trojku Avatara?


ikona
KarelR
avatarjames cameron
Modrá odysea bude pokračovat pod Santovým dohledem. 

Ačkoliv se na nás v poslední době valí jeden originální sci-fi projekt za druhým, nesmíme zapomínat, že sequelitida v Hollywoodu zdaleka nevymřela. Zvěsti o dalších dvou dílech Matrixu se sice rychle ukázaly být pěkně naditou kachnou (což neznamená, že bychom si sequely nepřáli... a že na ně jednou nedojde), Avatar se do trilogie ale rozroste stoprocentně. Kdy přesně bychom se tedy měli vydat na průzkum pandorských oceánů?

O tom se dlouho spekulovalo, James Cameron nicméně až nyní potvrdil, že už na modráscích pilně pracuje. A hodlá s nimi opět kralovat svátečním dnům: "Právě píšu dvě pokračování Avatara. Máme v plánu je natáčet zároveň a stejné to bude i s postprodukcí. Nepůjdou ale do kin úplně blízko sebe, bude mezi nimi roční pauza. Premiéry se v současnosti plánují na Vánoce 2014 a 2015." Avatar tak převezme žezlo po dvou dílech Hobita, které se pokusí vydělat balík o Vánocích 2012 a 2013. A kdo ví, kam se vecpe případný třetí Tron...

Cameron se nadále rozmluvil o navrátivších se postavách, mezi kterými prý můžeme počítat s každým, kdo přežil první film. I kdyby se měl objevit jen na chvilku. Závěrem pak přidal relativně smysluplné prohlášení, podle kterého by Foxové po Avataru 2 a 3 nemuseli zvládnout vytapetovat bankovkami všechny svoje kanceláře: "Dohodl jsem se s 20th Century Fox, že část výdělků půjde na záchranu životního prostředí, kolem níž se točí celý příběh Avatara. Nechtěl jsem další filmy točit bez toho, aniž by to mělo nějaký vyšší smysl."

Další výlet na Pandoru je tedy téměř čtyři roky daleko, což by mělo dát Cameronovi dostatek času na vymyšlení něčeho bombastického. Věříte, že dokáže znovu odhadnout, co bude diváky zajímat v tak daleké budoucnosti?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace