Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Son of No One: Promo trailer

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
To Pacino po 88 minutách a Righteous Kill potřeboval. Klesnou ještě níž ?)

Já začínám mít pocit, že jak Pacino a De Niro x dekád soutěžili o to, kdo bude hrát v lepších filmech, omrzelo je to. A tak se vsadili, kdo bude vymetat větší zla :D
190996
To Pacino po 88 minutách a Righteous Kill potřeboval. Klesnou ještě níž *?)* Já začínám mít pocit, že jak Pacino a De Niro x dekád soutěžili o to, kdo bude hrát v lepších filmech, omrzelo je to. A tak se vsadili, kdo bude vymetat větší zla *:D*
0 0
reagovat
190995
http://www.darkhorizons.com/news/19200/-son-of-no-one-bombs-at-sundance
0 0
reagovat
Mě to přijde v poho na 3 ;) Nemlaťte každý film, ze kterého nekouká oscar. :)
190618
Mě to přijde v poho na 3 *;)* Nemlaťte každý film, ze kterého nekouká oscar. *:)*
0 0
reagovat
Tatum by chtěl mít jednoho dne knírek jako Pacino ... o tom to je? Ne, tak to sice možná až moc schazuju, nicméně přístup zatím mám jako třeba u toho filmu, kde se sešel Al s De Nirem ... vypadl mi název, ale režíroval to Avnet.

Všeobecně, pořád pro mě platí, že když v tom hraje Al Pacino, chci ten film prostě vidět. A tam tehdy, byl navíc ještě další oblíbenec De Niro a ... zklamání to nakonec bylo. S tím rozdílem, že tady na mě kouká to zklamání už bohužel s předstihem, už z traileru. Škoda.
190617
Tatum by chtěl mít jednoho dne knírek jako Pacino ... o tom to je? Ne, tak to sice možná až moc schazuju, nicméně přístup zatím mám jako třeba u toho filmu, kde se sešel Al s De Nirem ... vypadl mi název, ale režíroval to Avnet. Všeobecně, pořád pro mě platí, že když v tom hraje Al Pacino, chci ten film prostě vidět. A tam tehdy, byl navíc ještě další oblíbenec De Niro a ... zklamání to nakonec bylo. S tím rozdílem, že tady na mě kouká to zklamání už bohužel s předstihem, už z traileru. Škoda.
0 0
reagovat
Jedno hodně velké WTF :-
190614
Jedno hodně velké WTF *:-*
0 0
reagovat
Nech už je film akýkoľvek, tak zlý trailer som dávno nevidel, a ak vezmem v úvahu hercov, ktorý tam hrajú, tak je to o to horšie.
190613
Nech už je film akýkoľvek, tak zlý trailer som dávno nevidel, a ak vezmem v úvahu hercov, ktorý tam hrajú, tak je to o to horšie.
0 0
reagovat
Zbytecnej film.. :- Pacino potrebuje nekoho kdo umi trochu tocit..Dalsi z problemu posledni doby je spatnej scenar a casto hekticka kamera aby se usetrilo.. Demence :-Sakra at uz je tu ten Irishman !!!..
190598
Zbytecnej film.. *:-* Pacino potrebuje nekoho kdo umi trochu tocit..Dalsi z problemu posledni doby je spatnej scenar a casto hekticka kamera aby se usetrilo.. Demence *:-*Sakra at uz je tu ten Irishman !!!..
0 0
reagovat
Co to má jako znamenat? Televizní look; Al Pacino jako by marně lovil starý dobrý časy; Liotta jako vždycky vypadá, že na něčem jede; Katie Holmes je, ať dělá co dělá, pořád malá holčička a huhlající Tatum s řídkým knírkem si říká o ránu pěstí v každým záběru... Nezachraňuje to ani unuděná Juliette Binoche...:-
190593
Co to má jako znamenat? Televizní look; Al Pacino jako by marně lovil starý dobrý časy; Liotta jako vždycky vypadá, že na něčem jede; Katie Holmes je, ať dělá co dělá, pořád malá holčička a huhlající Tatum s řídkým knírkem si říká o ránu pěstí v každým záběru... Nezachraňuje to ani unuděná Juliette Binoche...*:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se