Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 2/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Jaké má plány Robert Downey Jr.? Bude Kiefer Sutherland opět střílet lidi? A co chystá dcera Willa Smithe? 

Robert Downey Jr. bude dabovat hlavního hrdinu v animáku Mr. Peabody & Sherman, neobjeví se ale v Raimiho Oz: The Great and Powerful. Nahradit by ho mohl Johnny Depp. Adam Sandler a Andy Samberg si nejspíš zahrají v komedii I Hate You Dad, v bude níž otravný tatík dělat synovi ze života peklo v předvečer jeho svatby. V novince Fernanda Meirellese 360 se vedle Rachel Weisz a Anthonyho Hopkinse objeví i Ben Foster. Lee Byung-hun se údajně vrátí ve dvojce G. I. Joe v roli ninja padoucha jménem Storm Shadow. Film by měl být v kinech příští léto. Robert Duvall se objeví vedle Billyho Boba Thorntona v dramatu Jayne Mansfield`s Car. Thornton i režíruje. Josh Lucas si zahraje po boku Leonarda DiCapria v biografii zakladatele FBI J. Edgar. V hororu Dibbuk Box dostala hlavní ženskou roli Kyra Sedgwick. Mia Wasikowska by si mohla zahrát v dramatu The Stroker, které napsal Wentworth Miller ze seriálu Útěk z vězení a režírovat by ho mohl tvůrce Oldboye Park Chan-wook. V dalších rolích se objeví Jodie Foster nebo Carey Mulligan. Wasikowska také krouží okolo dramatu o pašování alkoholu za prohibice The Wettest Country in the World, v němž si zahrají Shia LaBeouf nebo Tom Hardy.

Marion Cotillard se neobjeví v novince Davida Cronenberga Cosmopolis a místo ní se můžeme těšit pravděpodobně na Keiru Knightley. Paul Dano a Robert De Niro se objeví v hlavních rolích dramatu Another Night, v němž mladý spisovatel čistě náhodou po letech narazí na svého otce bezdomovce. Dcera Willa Smithe Willow by si mohla zahrát ve filmu Annie, což je příběh dobrosrdečného a věčně veselého sirotka. Kiefer Sutherland a John Hurt se objeví v seriálu The Confession, jehož hlavními hrdiny budou zdánlivě zlý zabiják a zdánlivě superhodný kněz. Celý projekt vzniká speciálně pro internet. James Franco bude hrát hlavní roli a zároveň režírovat příběh sériového vraha Richarda Ramireze The Night Stalker. Liam Neeson by si měl zopakovat roli Qui-Gon Jinna v epizodě seriálu Star Wars: Klonové války. Tvůrce detektivky Noc patří nám James Gray chystá thriller The Gray Man, což nebude jeho vlastní životopis, ale příběh zabijáka na útěku. Gray slibuje trochu odlišný režisérský přístup, než jaký známe.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace